Ce avere are Roxana Ciuhulescu. Fosta vedetă Playboy lucrează acum la Guvern

Data publicării:
Roxana Ciuhulescu, foto Instagram
Descriere foto: Roxana Ciuhulescu, foto Instagram

Roxana Ciuhulescu a renunțat la cariera în televiziune pentru a fi consilier la Ministerul Tineretului și Sportului.

Roxana Ciuhulescu una dintre cele mai sexy vedete din România este în prezent consilier la Ministerul Tineretului și Sportului. 


Roxana a devenit cunoscută în lumea televiziunii datorită emisiunii ProMotor pe care a prezentat-o timp de 13 ani.


Aceasta a acceptat să pozeze în revista Playboy, iar de anul trecut este consilier la Ministerul Tineretului și Sportului. 


Blondina și-a publicat declarația de avere. Roxana Ciuhulescu, în prezent Bulugioiu, deține împreună cu fostul ei soț, Mihai Ivănescu, un apartament de 37 mp și un teren intravilan de 6.600 mp, potrivit Ministerului Tineretului și Sportului


Roxana Ciuhulescu a lucrat anul trecut ca specialist în relații publice la un ONG, numit Habitat for Humanity, de unde a obținut venituri de 29.500 lei (aprox. 2.500 lei pe lună). 


Blondina a primit pensie alimentară de la fostul soț în valoare de 55.668 lei, adică 4.640 lei pe lună. 


În prezent, Roxana Ciuhulescu este căsătorită cu Silviu Bulugioiu cu care are un băiat.


Roxana Ciuhulescu și-ar dori să se întoarcă în televiziune. De ce a renunțat să participe la Exatlon?


„Cel mai important este că, din 31 august, am început să lucrez în Minis­terul Tineretului şi Sportului (MTS), în calitate de consilier al ministrului. Eu nu am nicio afiliere po­li­tică. Politica nu mi-a plăcut nicio­da­tă, nici nu mă pricep la ea şi, în general, nu mă im­plic în lu­cruri pe ca­re nu ştiu să le ges­tionez. Dar sportul e domeniul meu – am fost şi eu sportiv de per­for­manţă, am ju­cat hand­bal în lotul na­ţional, şi fac sport în continuare – şi am primit această pro­pu­nere, de a deveni consilier, strict din dragoste pentru sport şi din dorinţa de a face lucruri bune pen­tru sportivi.


În continuare, am mai avut nişte colaborări de mai scurtă durată, cu alte te­leviziuni, şi apoi, în 2017, mi s-a propus, de către „Kanal D”, să mă implic în show-ul „Exatlon”, o emisiune extraordinar de populară şi de bine cotată. Aceea, într-adevăr, ar fi fost o pro­vocare cu care mi-ar fi plăcut mult să mă confrunt, însă, în aceeaşi perioadă, eu eram în plin divorţ şi m-am temut ca, din cauza plecării din ţară, pe care o implica „Exatlon-ul”, să nu pierd custodia fetiţei mele. Şi, la fel de important, nu voiam să risc s-o traumatizez pe Ana, căci fetiţa mea este realmente dependentă de mine: dacă lipsesc două zile de-acasă, Ana suferă teribil. Deci aşa s-au petrecut lucrurile!


Azi… dacă stau şi mă gândesc, îţi spun sincer că încă mi-e dor de televiziune, dar simt că am trecut deja într-o altă etapă a vieţii, în general, şi a profesiei, în particular. M-ar mai tenta să fac televiziune, dar ar trebui să fie o propunere ex­traor­dinar de interesantă, să fie vorba de o emi­siune de calitate, de valoare indubitabilă”, a povestit Roxana Ciuhulescu în Formula AS.

 

Citește și: Fiica lui Vadim Tudor a visat moartea lui Florin Condurățeanu: „L-am visat pe tata că eram împreună la o masă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel