Cristina Cioran a dezvăluit numele fetiței sale. Lora a rămas surprinsă

Data publicării:
Cristina Cioran, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, sursa instagram

Cristina Cioran le-a dezvăluit tuturor ce nume va purta fetița ei. Totul are legătură cu Lora, spre surprinderea fanilor.

Cristina Cioran trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, de când a aflat că va deveni mămică. Recent, vedeta i-a uimit pe toți cei din jur, după ce a decis să dezvăluie numele ales pentru fetița care urmează să vină pe lume. 

Cristina Cioran, despre problemele cu care se confruntă în sarcină. Actrița are niște pofte foarte ciudate

Cristina Cioran s-a alăturat echipei ‘Vorbește lumea’, emisiune difuzată la PRO TV. În timp ce își prezenta rubrica în care vorbește despre noutățile ce apar în presă despre vedete, Cristina Cioran a decis să dezvăluie numele fiicei sale. Surpriza a fost că la acest prenume s-a gândit pentru prima oară Lora, astfel că această dezvăluire i-a bucurat nespus pe telespectatori, dar și pe colegii săi de platou.

 „Vreți să vă zic numele fetiței mele? A fost pe lista Lorei, Emma se numește fetița mea. Este un nume la care m-am gândit de când am rămas însărcinată și cred că i se potrivește foarte bine. Un singur prenume, am stabilit deja.”, a spus Cristina Cioran în direct la ‘Vorbește lumea’.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel