Cristina Cioran, despre problemele cu care se confruntă în sarcină. Actrița are niște pofte foarte ciudate

Data publicării:
Cristina cioran și iubitul ei. Foto Facebook
Descriere foto: Cristina cioran și iubitul ei. Foto Facebook

Cristina Cioran este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată. Chiar dacă are perioade când se simte rău, actrița este foarte mândră că va deveni mămică. 

Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, va deveni mămică pentru prima dată și este foarte fericită. Actrița și-a dorit foarte mult acest copil chiar dacă este într-o relație de doar șapte luni. Toate lucrurile dintre cei doi porumbei s-au  petrec foarte rapid, iar Cristina este foarte fericită alături de iubitul ei. Chiar dacă nu au ajuns încă în fața altarului, actrița este foarte nerăbdătoare să fie cerută în căsătorie. 


„S-a pus problema de căsătorie încă din prima săpătâmână de relație. El a pus problema, dar aștept să fiu cerută, este un sentiment foarte plăcut. O să facem și asta, dar momentan mi-am pierdut certificatul de naștere”, a spus Cristina Cioran la Xtra Night Show. 


Chiar dacă este însărcinată în 2 luni și jumătate, actrița spune că deja a avut câteva perioade în care s-a simțit rău, dar este pregătită pentru tot ce urmează, deoarece și-a dorit acest copil foarte mult. 


„Ne doream foarte mult dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de 7 luni. Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar daca stau o oră- două întinsă îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic. Sunt însărcinată în două luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație”, a adăugat vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel