Cristina Ciobănașu, despre o posibilă sarcină. Ce răspuns le-a dat actrița curioșilor: „Așa rău se vede burtica”

Data publicării:
Cristina Ciobanasu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Ciobanasu, sursa foto Instagram

Cristina Ciobănașu a dezvăluit dacă este sau nu însărcinată. După despărțirea de Vlad Gherman și-a găsit alinarea în brațele unui alt bărbat. 

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio în luna februarie, după 9 ani de relație. Cei doi actori spuneau la acea vreme că au ajuns la despărțire din cauza diferențelor pe care le-au descoperit în ultima vreme.


Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viața”, s-au îndrăgostit și au format vreme de peste 9 ani unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz. Erau foarte tine pe atunci, iar Vlad Gherman pune despărțirea lor pe seama vârstei mult prea mici la care a început totul între ei. 


Cristina Ciobănașu și-a găsit imediat alinare în brațele unui alt bărbat, iar Vlad Gherman spune că știa despre relația actriței și nu este deloc afectat de acest lucru.


„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a spus Vlad Gherman pe Youtube. 


Cristina Ciobănașu a fost întrebată în repetate rânduri dacă este însărcinată, așa că a vrut să lămurească lucrurile. 

 

Tily Niculae, despre perioada în care familia sa a fost infectată cu COVID-19. Au trecut prin momente groaznice: "Plângeam și mă rugam"


„Mă uitam acum prin ce mesaje mi-ați mai trimis și m-a întrebat cineva dacă sunt însărcinată. Ei bine, nu! Nu, nu sunt însărcinată, doar în ultima vreme am mai luat niște kilogram în plus pentru că nu am mai avut grijă la alimentație și de aceea m-am și apucat de sport pentru că mi-e foarte greu să am grijă la alimentație și m-am gândit că măcar sport să facă dacă nu pot să am grijă de ce mănânc.


Ce să fac dacă îmi place mâncarea!Acum mai e cum mai e, dar mai încolo când o să înaintez în vârstă ce o să mai zic!? Că nu mai am scuză. Da, deci nu sunt însărcinată! Așa rău se vede burica?!? Gata, ne punem pe treabă, sport pe pâine”, a dezvăluit Cristina Ciobănașu.

 

Citește și: Irinel Columbeanu și Monica Gabor își împart averea la 10 ani de la divorț. Ce pretenții a avut diva de la Izvorani de la fostul soț



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel