Tily Niculae, despre perioada în care familia sa a fost infectată cu COVID-19. Au trecut prin momente groaznice: "Plângeam și mă rugam"

Data publicării:
Tily Niculae, instagram
Descriere foto: Tily Niculae, instagram

Tily Niculae a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre perioada în care atât ea, cât și familia ei, a fost infectată cu virusul SARS COV-2.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Tily Niculae a trecut prin momente greu de descris în cuvinte. Atât ea, cât și familia vedetei, au trecut prin clipe îngrozitoare după ce au contractat virusul care a împânzit o lume întreagă. Aceștia au fost fost testați pozitiv cu coronavirus, chiar la începutul pandemiei, când toată lumea era panicată. Tily Niculae a povestit că unul dintre copiii săi a avut o reacție adversă urâtă, ajungând chiar și la spital, de urgență.

Vedeta a precizat că plângea și se ruga neîncetat ca micuțul ei să nu intre în șoc anafilactic, așa cum cadrele medicale o avertizau.

"Nu mai suportam. Copilul a avut o reacție foarte urata. Plângeam și ma rugam sa nu între într-un șoc anafilactic. A fost foarte greu. La noi a fost puțin diferit, nu aveam confort psihic, căci nu eram specialist. Eram la inceputul pandemiei, nimeni nu era acomodat, nu stia nimic, nici medicii nu erau ca acum specializati. Acum am siguranță că sunt persoane care vin cu ambulanta, atunci la început nu era. Numărăm zilele, știam ca e o bucla. Ma rugam sa treacă a 8 a zi. Ei toți au activat anticorpii, numai eu nu.", a povestit Tily Niculae, în cadrul unui post de televiziune.

 

  Fiul lui Tily Niculae a avut probleme din cauza antibioticului

 

“De azi simt că pot zâmbi iar! Tot nu treceau bubele de pe corpul lui. O lună, două, trei şi mă săturasem să tot încerc cu creme și cremuțe. Instinctul îmi spunea că este mult mai mult. Dar ce? Am luat doctorii la rând- dermatologia. (…) Apoi, alergologia (…). Știam că nu are alergii, cel puțin nu clinic și manifestate sub ochii mei. (…)

M-am reconectat cu Ani Crețu. Să-i dea Dumnezeu sănătate. Să i se reîntoarcă înzecit. Ea a fost cea care m-a ghidat să fac analiza Zonulin din scaun. Din această analiză am aflat că are sindromul intestinului permeabil.

Mi-a explicat ca la un copil. Să înțeleg ușor. Cu răbdare, dragoste, empatie. Știam că după infecția cu covid, ei bine, antibioticul i-a făcut ravagii în corp”, a scris la vremea respectivă Tily Niculae.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel