Cristina Bâtlan, secretul unei femei de succes: Lucrurile pe care știu să le facă bărbații pot fi învățate

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Bâtlan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Bâtlan, Instagram

Cristina Bâtlan a vorbit despre cum a reușit să devină o femeie succes în România.

Cristina Bâtlan este imaginea unui brand foarte cunoscut de pantofi de la noi din țară, devenind celebră în urma emisiunii Imperiul Leilor. Succesul nu a venit peste noapte, spune aceasta, ci a început să muncească pentru visul ei încă de la vârste fragede.

"Am început de la 18 ani afacerile și am avut succes. Pot să spun foarte ușor că sunt un lider de felul meu și eram lider din școală de la cele mai fragede vârste și, probabil, asta m-a ajutat să am succes foarte ușor, dar vreau să vă spun că succesul nu  l-am primit. Pentru fiecare lucru am muncit și am muncit fără să obosesc!", a declarat Cristina Bâtlan, potrivit click.

Cum a obținut Cristina Bâtlan succesul într-o lume în care bărbații sunt la conducere

"Femeilor le este greu în general pentru că au foarte multe responsabilități. Ele răspund de familie, ele răspund de tot ceea ce ține familia împreună, dar își doresc să aibă și o carieră să fie apreciate pentru ceea ce fac și acolo apare conflictul. Totuși, dacă o femeie știe să își folosească calitățile emoționale, frumusețea, finețea, feminitatea, lucrurile pe care știu să le facă bărbații pot fi învățate. Însă niciodată un bărbat nu poate să aibă eleganța unei femei și nici sensibilitatea ei și ați văzut și la "Imperiul leilor" că afacerile se fac cu emoții. Asta a înțeles Varga și a zis "Uau, cât de șmecheră e Cristina!", a mai spus ea.

Fiul său i-a moștenit pasiunea

Adrian, fiul Cristinei Bâtlan este student în Marea Britanie. Cu toate acestea, studiul nu l-a încurcat de la a se apuca deja de afaceri.

"Îi place viața de antreprenor, are deja afacerea lui. Și-a făcut singur, singurel companie. Importă niște pantofi mai deosebiți. Normal că are și el acest virus al pantofilor! (n.r.: râde). Este vorba despre niște pantofi sport, în ediție limitată, niște colecții din acestea mai speciale. Îi cumpără foarte, foarte greu, pe unii la licitații din toată lumea.

Îmi place foarte mult că el și-a luat rolul în serios și s-a lovit de greutăți. Îmi spune uneori: "Mama, nu este corect lucrurile să se miște repede? Că noi ne îndreptăm spre digitalizare.  De ce să mă amâne și să nu facă documentul ăsta la timp!". A reușit să se descurce și să impună respect la toate autoritățile statului la care a umblat. Înțelege că nu este nimic gratis, că trebuie să muncească pentru fiecare ban și apreciază foarte mult asta. De când și-a făcut compania este mult mai cumpătat, a reevaluat valoarea banului, înțelege cât de greu se câștigă proprii bani și, în continuare, preocuparea lui cea mai importantă este să învețe." , a dezvăluit leoaica.

Cum îți menține Cristina Bâtlan fizicul de invidiat

Chiar dacă are o viața extrem de alertă și plină de muncă, leoaica spune că niciodată nu uită să își acorde timp și pentru ea. Aceasta nu sare niciodată peste tabieturile sale, ba chiar își rezervă două ore zilnic pentru ele.

"Mă întrețin cu produse de îngrijire naturale. Bineînțeles, că am și un medic estetician, care îmi face tratamente de mezoterapie destul de des. Am grijă de pielea mea, chiar dacă sunt vegană. Chiar dacă mănânc sănătos, faptul că muncesc mult, că trăiesc în oraș, toate lucrurile astea sunt cumva ca un stres pentru corp și trebuie să compensezi cu ceva, dar să știți că nu exagerez, sunt cumpătată. Am și norocul de o genă bună!

Râdeam cu Dragoș de la ,,Imperiul Leilor" și îi spuneam că abia aștept să se facă un restaurant la care să pot mânca și eu, pentru că nu consum ulei. Mănânc toate leguminoasele: fasole, mazăre, năut, dar și toate fructele. Nu prea mănânc zahăr, deși sunt o mare iubitoare a dulciurilor. ", a mai spus ea.

Citește și: Cristina Bâtlan, DIVORȚ după 26 de ani de căsnicie: Am aflat după cinci ani că eram înșelată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel