Cristina Bâtlan, DIVORȚ după 26 de ani de căsnicie: Am aflat după cinci ani că eram înșelată

Data publicării:
Captură video Youtube/ Horia Brenciu
Descriere foto: Captură video Youtube/ Horia Brenciu

Cristina Bâtlan a aflat după cinci ani faptul că fostul ei soț o înșela.

Cristina Bâtlan este o femeie de afaceri foarte cunoscută din țara noastră, aceasta făcând parte și din juriul emisiunii Imperiul Leilor, de pe ProTV. Puțini știu însă faptul că leoaica a fost căsătorită 26 de ani, iar motivul divorțului de fostul soț a fost reprezentat de infidelitate.

"Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești. Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt." , a mărturisit Cristina Bâtlan, în podcastul Acasă la Măruță, potrivit wowbiz.

Cristina Bâtlan nu a putut să-l ierte pe Roberto

Chiar dacă și-a recunoscut și ea partea de vină ce a dus la această ruptură, femeia de afaceri nu și-a putut ierta fostul soț pentru faptul că a mințit-o.

"Într-o relație, nu e unul de vină, sunt amândoi de vină. De ce era mai de vină Roberto că și-a găsit pe cineva decât eu, care nu îl vedeam pe el? În momentul în care am aflat ne-am și despărțit, în secunda aia. Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna. Nu puteam să accept așa ceva. Eu am trecut peste, am lucrat foarte mult, mi-am luat câțiva ani. Aveam zile când mă gândeam de ce mie, este vorba doar de ego. Li se întâmplă milioanelor de oameni. De ce nu ai fost atent la ce ți se întâmpla ție? Business-ul era deasupra relației.", a adăugat afacerista.

"A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm"

Deși atunci i-a fost foarte greu să-l ierte, leoaica spune că acum este în relații bune cu bărbatul și a participat chiar și la nunta sa cu actuala parteneră.

"Am vrut să facem o schimbare. Nu există iubire mai mare decât să îl lași pe omul de lângă tine liber. Mi se pare că iubirea este mai mare atunci, pentru că este evident că eu nu îl folosesc și el nu mă folosește pe mine. Dacă ai fi stat cu cineva 26 de ani și l-ai fi cunoscut ca pe buzunarul tău, după 26 de ani un om poate să descopere altceva. În acel moment n-am înțeles, am simțit că e cea mai mare trădare. Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră. Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă. A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă.", a mai spus Cristina Bâtlan.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel