Cristiano Ronaldo, mărturii cutremurătoare despre moartea fiului său: „Cel mai cumplit moment din viața mea”

Data actualizării: | Data publicării:

Cristiano Ronaldo vorbește pentru prima dată despre moartea fiului său.

Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre tragedia care i-a lovit familia la începutul acestui an. Fiul fotbalistului a murit la naștere.

În octombrie 2021, Ronaldo și partenera sa Georgina Rodriguez au anunțat că așteaptă gemeni - un băiat și o fată. 

Din păcate, însă, băiatul, Angel, a murit la naștere, în luna aprilie a acestui an. Fetița, Bella, a supraviețuit.

 

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!”, anunțau cei doi, în primăvara acestui an. 

Cristiano Ronaldo: Nu înțelegem de ce ni s-a întâmplat

 

"Este probabil cel mai cumplit moment din viața mea de când a murit tatăl meu. Când ai un copil, te aștepți ca totul să fie normal, iar când ai această problemă, este greu. Ca ființe umane, eu și Georgina, am avut momente destul de dificile, pentru că nu înțelegem de ce ni s-a întâmplat. A fost dificil, ca să fiu sincer, a fost foarte, foarte dificil să înțelegem ce se întâmplă în acea perioadă din viața noastră." a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu Piers Morgan, pentru TalkTV, potrivit Insider.

Este pentru prima oară când sportivul vorbește despre moartea micuțului Angel. 


Ronaldo a adăugat că a fost extrem de dificil să facă față emoțiilor contradictorii legate de faptul că un copil a murit și altul a supraviețuit. 

"Nu am simțit niciodată să fiu fericit și trist în același moment. Nu am simțit niciodată. Este greu de explicat", a spus el.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)


"Atât de dificil. Este, nu știi dacă plângi, nu știi dacă zâmbești, pentru că este ceva la care nu știi cum să reacționezi. 

"Nu știi ce să faci, ca să fiu sincer. Și, bineînțeles, îmi amintesc foarte bine că arătam ca... nu știu cuvântul care să definească ceea ce am simțit în acel moment. Dar sunt sentimente nebunești, sunt emoții nebunești".


Interviul complet al lui Ronaldo cu Morgan va fi difuzat pe TalkTV pe parcursul a două seri, miercuri și joi.

În extrasele deja publicate din interviu, Ronaldo a luat la țintă Manchester United și pe managerul clubului, Erik ten Hag.


Interviul complet al lui Ronaldo cu Morgan va fi difuzat pe TalkTV în două seri, miercuri și joi.

În extrasele deja publicate din interviu, Ronaldo a luat la țintă Manchester United și pe managerul clubului, Erik ten Hag.


Ronaldo a jucat pentru United sub conducerea lui Ten Hag de când antrenorul olandez a preluat echipa în vară și de două ori a părăsit meciurile mai devreme, refuzând chiar să joace într-unul dintre ele, după ce a fost numit rezervă.

El i-a spus lui Morgan că "nu are respect" pentru șeful lui United și că se simte ca și cum ar fi forțat să plece de la club.

"Nu am respect pentru el pentru că el nu arată respect pentru mine", i-a spus Ronaldo lui Morgan. "Dacă tu nu ai respect pentru mine, eu nu voi avea niciodată respect pentru tine".

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel