Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul după ce a aflat că are cancer. Cine va moșteni averea afaceristului

Data publicării:
Cristian Țănțăreanu, sursa DC NEWS
Descriere foto: Cristian Țănțăreanu, sursa DC NEWS

Cristian Țânțăreanu a decarat că și-a făcut testamentul după ce a aflat că are cancer. Acesta a dezvăluit și cine va moșteni averea lui.

Cristian Țânțăreanu  este una dintre cele mai energice apariții din showbizul românesc. Omul de afaceri știe cum să se distreze, indiferent de vârstă, dar și de context. Cu toate astea, afacerisul a avut parte de un șoc în momentul în care a aflat că are cancer. De frică să nu pățească ceva, Cristian Țânțăreanu a decis să își facă testamentul. Invitat recent în cadrul unei emisiuni TV, celebrul milionar a făcut dezvăluiri inedite despre averea sa, dar mai ales, despre cei care vor moșteni cele aproape 30 de milioane de euro.

“Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia.

Nu există un moștenitor. Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a declarat Cristian Țânțăreanu în cadrul unei emisiuni TV.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu. Omul de afaceri primește o sumă foarte mică de la stat

De asemenea, Cristian Țânțăreanu a precizat că nu-i trebuie pensia de la statul român, astfel că de ea se bucură una dintre nepoatele sale.

”De la stat eu primesc o pensie de 2.500 lei. Aș putea trăi cu banii ăștia. Poți să trăiești din cât ai. Pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea. Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele”,a mai dezvăluit milionarul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel