Ce pensie are Cristian Țânțăreanu. Omul de afaceri primește o sumă foarte mică de la stat

Data actualizării: | Data publicării:
Cristian Țânțăreanu, captura foto Youtube/ sursa Kanal D
Descriere foto: Cristian Țânțăreanu, captura foto Youtube/ sursa Kanal D

Cristian Țânțăreanu a dezvăluit ce pensie are. Cine încasează banii omului de afaceri?

Cristian Țânțăreanu este una dintre excentrice apariții din showbiz-ul românesc. Omul de afaceri este mereu pus pe distracție și are un puternic simț al umorului. Chiar dacă pandemia de coronavirus a afectat multe persoane, Țânțăreanu spune că afacerile lui nu au avut deloc de suferit. 


Afaceristul a dezvălui ce pensie primește de la stat și la cine merg acești bani. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o sumă atât de mică. 


„Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea. Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele”, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu, potrivit BZI. 


În anul 2016, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon. Acesta și-a făcut atunci testamentul, deoarece nu a vrut să existe conflicte între memebrii familiei. Omul de afaceri și-a revenit, dar nu a anulat testamentul făcut. Ba mai mult, susține că nimeni nu știe ce va primi după moartea sa. 


„Am facut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor. Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc”, a povestit Țânțăreanu pentru cancan.ro. 


Cristian Țânțăreanu s-a apucat de construcții în ultima perioadă. Omul de afaceri urmează să ridice o locație pentru evenimente la Corbeanca. 


„Fac un complex cu mai multe saloane: SARS COV, Pandemia și Eternitatea. Dacă nu ne mai lasă ăștia să facem evenimente, sala mare pot să o fac frigorifer, încap 4000 de oameni suprapuși. Găsim soluții. Și angajez vietnameze și thailandeze”, a spus ironic Cristian Țânțăreanu la ”Exclusiv VIP”. 

 

Cristian Țânțăreanu a dezvăluit care este averea familiei. Ba mai mult, afaceristul spune că nu se consideră unul dintre cei mai bogați oameni, dar ceea ce are este la vedere și lui îi ajunge pentru a avea viața pe care și-o dorește. 

 

"Eu pot să spun averea familiei. Cred eu... 20-30 de milioane de euro. Ținând cont că SPA-ul este vreo 6, 7 milioane, în lucrarea asta am băgat 6 milioane, case, terenuri, cred eu că sunt... nu ai de unde să știi. Nu am fost niciodată printre cei mai bogați, dar mie îmi ajunge", a mărturisit Cristian Ţânţăreanu, invitat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

Citește și: Cristian Țănțăreanu, despre cum l-a afectat pandemie de coronavirus: "Nevastă-mea a intrat în depresie"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel