Cristian Țânțăreanu a fost infectat cu COVID-19. Mesaj dur pentru nevaccinați: „Pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie”

Data publicării:
Cristian Țânțăreanu, captura foto Youtube/ sursa Kanal D
Descriere foto: Cristian Țânțăreanu, captura foto Youtube/ sursa Kanal D

Cristian Țânțăreanu a fost infectat cu noul coronavirus și internat de urgență la Institutul Matei Balș din Capitală. Care este starea de sănătate a milionarului?

Cristian Țânțăreanu a fost infectat cu COVID-19, deși se numără printre primele persoane vaccinate din România. Acesta a ajuns pe mâinile medicilor de la Institutul Matei Balș, unde a primit îngrijiri medicală timp o săptămână. Omul de afaceri a continuat tratamentul acasă timp de o săptămână. Ce mesaj a transmis pentru cei care nu vor să se vaccineze împotriva virusului SARS-CoV-2. 


„Am fost bolnav, m-am vindecat. Am stat în spital două săptămâni, tot cu Covidul ăsta. Eram vaccinat de două ori și, când am ajuns în spital, trebuia să fac doza trei. Probabil am făcut o formă mai nu știu cum, dar tot nu a fost prea ușoară. De vreo 5 zile au venit acasă.

Am stat în spital o săptămână, și o săptămână acasă. Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital. E nenorocire! Mai am niște medicamente de luat și cam asta este treaba. La Matei Balș am fost internat, nu știu cum este în altă parte, dar m-am uitat cum funcționează treaba o săptămână și sunt mari profesioniști”, a declarat Cristian Țânțăreanu pentru FANATIK.


Cristian Țânțăreanu îi acuză pe cei care nu se vaccinează și spune că ar lua câteva măsuri dure pentru a-i face pe oameni să se imunizeze. Milionarul este foarte afectat de ceea ce se întâmplă în România și le transmite un mesaj dur celor care refuză vaccinul împotriva Covid-19. 


“Sigur că credeam, păi sunt tâmpit? Nu văd în fiecare zi ce este? Numai citind numărul de morți și de internați la ATI e suficient. Nu trebuie să te pricepi. Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa. Asta e crimă!


Eu, în primul rând, pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie. Există legea acum, nu știu cum se cheamă, au dat-o ei mai demult. A doua treabă… ca să îi conving, ăia care spun ‘nu’ și ajungeau la spital și mureu mă duceam și îi filmam pe toți muribunzii nevaccinați când își dau obștescul sfârșit”, a mai spus omul de afaceri. 

 

Citește și: Reghecampf, JIGNIT pe stadion din cauza divorțului de Anamaria Prodan. Lorena Balaci: S-a întrecut măsura. Foarte urât a fost, mizerabil!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel