Reghecampf, JIGNIT pe stadion din cauza divorțului de Anamaria Prodan. Lorena Balaci: S-a întrecut măsura. Foarte urât a fost, mizerabil!

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Laurențiu Reghecampf a fost jignit pe stadion, din cauza divorțului de Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a fost ținta atacurilor și jignirilor în timpul meciului cu Chindia Târgoviște (1-0), disputat la Ploiești vineri seara.

Se pare că divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, dar și vestea că antrenorul va deveni tată din nou cu noua sa iubită i-a afectat inclusiv pe fanii fotbalului. 

Ei bine, fanii dâmbovițenilor aflați la Tribuna I a stadionului "Ilie Oană" au depășit limita și au recurs la atacuri jignitoare la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Aceștia s-au legat de viața personală a tehnicianului și de divorțul de Anamaria Prodan.

Prezentă pe stadion, Lorena Balaci, fiica legendarului Ilie Balaci, a oferit detalii despre tratamentul pe care Laurențiu Reghecampf l-a îndurat.

 

"L-au înjurat legat de viața personală. Mi se pare de prost gust din orice parte am privi această situație. În momentul în care ataci un om legându-te de chestii personale, nu e OK. S-a întrecut măsura. Se auzeau și la TV. Foarte urât a fost, mizerabil! Lucrurile au fost mult mai mizerabile decât de obicei, s-a întrecut orice limită de bun simț", a declarat Lorena Balaci, în direct la emisiunea "Digi Sport Matinal".

Delegația clubului, conflict cu fanii. Reghecampf: E urât când ești înjurat

La finalul meciului, o parte din delegația clubului a fost implicată într-un conflict cu fanii adverși.

"Un suporter nervos, dar nu e problemă. Nu mă interesează. E urât când ești înjurat și când te gândești că oamenii de la tribuna VIP au asemenea vorbe la ei", a declarat Laurențiu Reghecampf.

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel