Cristian Boureanu s-a despărțit de iubită. 6 ani a durat dragostea dintre afacerist și Laura Dincă: „A fost frumos, s-a terminat”

Data publicării:
Cristian Boureanu și Laura Dinca, foto Facebook
Descriere foto: Cristian Boureanu și Laura Dinca, foto Facebook

Cristian Boureanu a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Laura Dincă. Cei doi erau împreună de 6 ani.

Veste șoc în showbiz-ul românesc. Când toată lumea se aștepta ca Boureanu să facă nuntă cu mai tânăra sa iubită, afaceristul a anunțat că drumurile lor se despart.

Cristian Boureanu,învârstă de 48 de ani și Laura Dincă, în vârstă de 24 de ani, au fost împreună șase ani, iar în 2018, tânăra chiar a primit și un inel de logodnă din partea omului de afaceri. 

Cererea în căsătorie nu s-a concretizat, însă, iar cei doi vor porni acum pe drumuri separate. 

După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a declarat Cristian Boureanu pentru SpyNews.


Monica Tatoiu a fost prima care a vorbit despre despărțirea celor doi

În urmă cu ceva timp, Monica Tatoiu, o apropiată a cuplului, a vorbit despre problemele dintre Boureanu și iubita sa, lăsâns să se înțeleagă că cei doi nu mai formează un cuplu. 

 

 „Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune.”, a spus Monica Tatoiu în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

 

 

Relația lui Cristian Boureanu a fost extrem de criticată la început, între cei doi fiind o diferență mare de vârstă. Omul de afaceri a cunoscut-o pe Laura la scurt timp după divorțul de Valentina Pelinel, femeia cu care a avut un mariaj extrem de mediatizat, dar care s-a terminat brusc. Valentina și-a refăcut viața cu Cristi Borcea, cel care le-a fost naș de cununie și cu care formează acum o familie fericită.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel