Andrei Ciobanu și Zanni și-au aruncat replici dure la Survivor All Stars. A început bătălia pentru premiul cel mare: „Tu nu ai dreptul să vorbești”

Data publicării:
Zanni, Andrei Ciobanu/ captură video Voyo
Descriere foto: Zanni, Andrei Ciobanu/ captură video Voyo

A izbucnit un nou conflict între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor All Stars.

Imediat după ce a izbucnit un scandal între Sorin și Zanni în ediția Survivor All Stars de pe 23 mai, nici Andrei Ciobanu nu s-a mai putut abține, motiv pentru care a intervenit în discuție și i-a aruncat mai multe replici dure fostului Faimos. Cu toate acestea, Războinicul a fost întâmpinat de aceeași atitudine sigură și rigidă din partea adversarului său, care nu l-a făcut însă să se rețină, susținându-și sus și tare punctul de vedere. 

Andrei Ciobanu: Nu ai puterea să înveți.

Zanni: Tu nu ai dreptul să vorbești.

Andrei Ciobanu: Știi cine-mi dă mie dreptul să vorbesc? Cine e mai puternic peste noi toți? Tudor, e viața mea.

Zanni:  Ce treabă are? 

Sorin: Eu crezi că eu sunt fetele pe care le-ai prostit tu să lupte pentru tine? Eu ți-am spus că eu merg la duel când vor decide cu toții. Sunt junghiul tău din coapsă, că ți-e frică de mine.

Citește și: Sorin și Zanni, scandal la Survivor All Stars: „Meriți să te duci acasă” / „Ești undeva unde nu meriți să fii”

Andrei Ciobanu și Zanni, replici dure

Replicile dure dintre cei doi nu s-au încheiat aici, Andrei Ciobanu reproșându-i acestuia în continuare faptul că își dorește să facă alianțe ascunse, pentru a-și asigura locul în competiția de supraviețuire de pe Pro TV și pentru a ajunge, astfel, în marea finală. În replică, Zanni a ținut să-i scoată acestuia în evidență faptul că băiatul său ar putea urmări emisiunile peste ani și să-i descopere adevărul caracter, după cum susține el.

Andrei Ciobanu: De ce tu vorbești cu toți pe la colțuri?

Zanni:  u atâta poți și când o să ajungi în casă și o să vezi.

Andrei Ciobanu: Eu o să-mi continui viața mea de acasă, cu familia mea.

Zanni:  Când o să crească copilul tău și o să vadă cum ai vorbit despre prietenie...

Andrei Ciobanu: Copilul meu o să vadă, crede-mă.

VEZI și: Susținătoarea lui Zanni, discuții aprinse cu Mama Geta și cu Cătălin Măruță. Acuzațiile pe care le aduce Violeta

„Zanni este un copil, care schimbă regulile după cum vrea el”

Astfel, în continuare Andrei Ciobanu a ținut să spună cum Zanni ar face orice să ajungă în finală, însă, din perspectiva sa, acesta nu are pachetul complet pentru a fi în topul concurenților Survivor All Stars care ajung pe podium.

„Zanni este un copil, care schimbă regulile după cum vrea el. Toți suntem cei mai buni pentru noi și ne-am dori să fim în finală, numai că nu se poate, când trișezi sau joci pe la spate. (...)

Se vorbește foarte mult de Zanni, de bătaie, luptă, dar cred că el a câștigat lupta cu forța, dar a pierdut lupta cu loialitatea, încrederea. Această competiție nu este numai sportivă, ok, el aduce puncte, doar că Survivor este și social, conviețuire, credință, demnitate și toți acești factori contează.”, a adăugat Andrei Ciobanu. 

Citește și: Zanni se simte trădat de TJ Miles: „Simt o apropiere între el și Andrei Ciobanu. Nu văd de ce ar caută simpatia altcuiva”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel