Cristi Minculescu a împlinit 64 de ani. Cum își sărbătorește artistul ziua de naștere

Data actualizării: | Data publicării:

Cristi Minculescu, regele muzicii rock din România, a împlinit frumoasa vârstă de 64 de ani. 

Cu o carieră de peste 40 ani, Cristi Minculescu este considerat regele muzicii rock din România, solistul fără de care lumea muzicală și, de ce nu, chiar viețile noastre nu ar mai fi fost la fel de bogate.  Adorat de milioane de oameni, Cristi Minculescu duce legenda Iris mai departe cu aceeași vitalitate și pasiune ca și până acum, iar 2023 vine, pentru acesta și trupa sa, cu multe surprize muzicale, care sigur îi vor încânta pe fanii iubitei formații.Emblema rock-ului românesc a ales să-și sărbătorească ziua de naștere pe scenă, alături de fani.

Mai mult decât atât, artistul este și se simte într-o formă de zile mari, mai ceva ca la 20 de ani, iar asta s-a putut vedea și pe scenă, în turneel susținute pe tot parcursul anului trecut, dar și în schimbarea look-ului pe care a ales să o facă, look admirat și lăudat de toată lumea. "Azi mă simt ca un campion, numai datorită vouă! Vă iubesc, mulțumesc!", a transmis Cristi Minculescu celor care-l urmăresc și apreciază. 

Ce ar schimba Cristi Minculescu dacă ar putea întoarce timpul înapoi

Într-un interviu recent, oferit în exclusivitate pentru Spectacola, artistul a dezvăluit ce ar schimba dacă ar putea să dea timpul înapoi.  Acesta a mărturisit că nu s-ar mai lăsa pe el pentru alte persoane din jurul lui. De asemenea, Cristi Minculescu a recunoscut faptul că are așteptări prea mari de la oameni. 

„Nu m-aș mai sacrifica pe mine în detrimentul altor persoane. Am acest “talent” fantastic de a crede că „un bine” va fi mereu răsplătit „cu bine” sau măcar nu cu „un rău”. Și de foarte multe ori am fost decepționat de către persoane apropiate și cărora nu le-am înțeles niciodată motivația de a-mi face rău. Aș putea spune că sunt încă naiv în ceea ce privește relațiile între oameni. Am impresia că toți oamenii au aceleași principii ca mine.”, a declarat Cristi Minculescu pentru Spectacola. 

"Eu nu știam cine e Iris"

"Lumea care venea la Harap Alb veneau pregătiți, erau fani. Se termină revelionul și zicem că ne vedem pe 4 ianuarie să vedem ce mai face. Era acolo doar Anton. A așteptat să vină și ceilalți că vrea să ne zică ceva. Apar și băieții și brusc, ne zice: "Pe mine m-au chemat ăștia de la Iris". Eu nu știam cine e Iris, nu fusesem la nicio cântare cu ei, până m-au luat. Nici nu ne-a întrebat, "bă voi ce spuneți" și când au dispărut ceilalți doi, mi-a zis: "Tu mai rămâi, că vreau să discutăm ceva". Practic el a fost trambulina. M-a întrebat: "Vii cu mine?" Am crezut că vorbește cu altcineva. Dacă el nu le zicea de mine, eu mă lăsam.", a dezvăluit Cristi Minculescu, în podcastul "Vreau să știu by Cătălin Oprișan".

Părinții nu l-au susținut în carieră

Cristi Minculescu a mai povestit și faptul că nu a fost susținut de părinți în această carieră. Mai mult, artistul a renunțat și la facultatea la care intrase în vremea aceea, după doar un an de zile.

"Eu m-am lăsat de facultate pentru asta. Am avut balamuc acasă, au chemat ai mei toate neamurile, 30 de inși în 3 camere și toți erau "Ce are mă, a înnebunit?". Săraca mama nici cât a trăit nu cred că i-a convenit, nu avea ce să-mi facă. Erau de modă veche, era îndoială în familie. Am fugit după un an de la facultate. Ce să fac? Nu prea au vorbit cu mine 2 săptămâni, dar eu am ținut-o pe a mea.", a mai spus Cristi Minculescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel