Cristi Constantin și Ciprian Florescu, la Mi-Th Influencer

Data publicării:
Thea Haimovitz, Mi-th influencer
EXCLUSIV
Descriere foto: Thea Haimovitz, Mi-th influencer

Thea Haimovitz vă invită, duminică, la ora 11.00, să urmăriți emisiunea Mi-Th Influencer, la DC News și Spectacola. 

Invitații acestei ediții sunt Cristi Constantin, omul din spatele softului Calendarul Meu, dar și Ciprian Florescu, cel care se află în spatele celor mai apreciate saloane, prin mobila pe care o furnizează. 

Emisiunea va fi difuzată duminică, ora 11.00, pe DC News și Spectacola - Facebook și Youtube. Stați cu noi pentru a afla o mulțime de informații interesante.

Mi-Th influencer cu Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

 

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Nu ratați emisiunea „Mi-Th influencer”, de duminică! Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook DC News, Spectacola, dar și pe DC News TV. 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania 

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience