Cristi Brancu, surpriză de proporții pentru soția sa, la împlinirea a 15 ani de relație: „Ne-am spus o mulțime de gânduri de iubire”

Data publicării:

Cristi Brancu și Oana Turcu au aniversat 15 ani de relație. 

Un bărbat romantic din  fire, Cristi Brancu a complotat cu fiul său, Tudor, și în ziua aniversării a 15 ani de relație, și-a dus soția într-o țară caldă și plină de istorie. Oana Turcu Brancu nu a știut nimic și s-a trezit  vineri după amiază, că trebuie să ajungă de urgență la…aeroport.  

“Sunt 15 ani și mi se pare ca este ceva… dar a trecut atât de repede! Am spus ca e momentul pentru o surpriza. Am luat echipa de la emisiune, bagajele făcute discret si am ajuns spre miezul nopții la Atena, intr-un hotel al cărui restaurant de la etajul ultim ofera cea mai frumoasa priveliște către Acropole. Restaurantul este minunat, așa cum ni l-a recomandat Chef Jakob Hausmann. Ne-am bucurat de soare, ne-am plimbat pe malul marii, prin portul turistic si ne-am spus o mulțime de gânduri de iubire, in fiecare zi”.

Cristi Brancu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Oana, o poveste care a început acum 15 ani. A fost dragoste la prima vedere, iar întâlnirea a avut loc, cum altfel, decât în direct, în emisiunea pe care Cristi o prezenta. 

 

Anamaria Prodan le-a făcut cunoștință


 
SPECTACOLA: Cum a fost acea întâlnire și ce ai simțit în momentul în care ai văzut-o pentru prima dată?

Cristi Brancu: E un moment pe care-l privesc în urmă ca o binecuvântare. Pare un film. Cu câteva zile înainte de întâlnirea noastră, Ana Maria Prodan m-a sunat și mi-a spus că are o prietenă pe care mi-o propune ca invitat. Oana Turcu. Am privit fotografiile ei și am simțit ceva ce nu am mai simțit în viața mea. Divin e faptul că ea, de departe, simțea același lucru. Am așteptat cu ardoare amândoi, fără să ne cunoaștem, acea întâlnire, în direct, în emisiunea mea – da, ne-am cunoscut în direct! -, iar apoi, din acea zi, totul curgea ca și cum așa trebuia să fie dintotdeauna. 
 
SPECTACOLA: Cum a decurs „cucerirea”? A fost dragoste la prima vedere în ambele tabere sau a trebuit să „mai treci o dată”?

Cristi Brancu: Când persoana respectivă este cea care ți-e sortită, totul curge lin și în firea lucrurilor. Culmea, noi ne mai văzusem cu un an și ceva înainte, dar era la un eveniment la care nu o puteam vedea bine. Acum, am privit-o, m-a privit, ne-am văzut în direct, apoi patru zile nu ne-am văzut, dar am vorbit întruna la telefon.  În a cincea zi, eu prezentam o paradă de modă cu vedete îmbrăcate în rochii de mireasă și, fără să știu, a apărut și Oana pe scenă. În prima seară în care am ieșit în oraș, ea era mireasă. Poate fi ceva mai premonitoriu?

S-au căsătorit la Ierusalim

SPECTACOLA: Crezi în destin sau mai degrabă crezi că omul „își face norocul cu mâna lui”? Crezi câ întâlnirea cu Oana a fost una predestinată?

Cristi Brancu: Au fost foarte mulți oameni care mi-au spus, în public sau discret, că ea este norocul meu. Viața mea este aici pentru ca și eu să fiu al ei. Cred că, după ani în care am avut mult zbucium sufletesc, Oana a venit ca o alinare, ca o împlinire. O dată cu ea, viața mea s-a schimbat total în bine. Dumnezeu a vrut așa, de aceea, ne-am căsătorit la el acasă, la Ierusalim.


 
 Citește continuarea aici:

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel