Cristi Brancu, dragoste la prima vedere, în direct. Şi-a cunoscut soția în timpul unei emisiuni. Rolul jucat de Anamaria Prodan EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Cristi Brancu vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre povestea de iubire pe care o trăiește de 14 ani. 

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP, pe la Prima TV, are o poveste de dragoste care pare desprinsă din basme. Cristi și Oana s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, în direct, chiar în timpul unei emisiuni. El era prezentator, ea invitat.  

 

SPECTACOLA: Ai marcat, recent, 14 ani de la momentul în care ți-ai cunoscut soția. Pe 21 ianuarie, în 2008, te-ai îndrăgostit, în direct, de Oana Turcu. 

Cristi Brancu: Acel 21 ianuarie a fost sărbătorit de noi în fiecare an cu emoție, bucurie, surprize, de 14 ani. În vremuri de pace, ne prindea la Viena, Paris sau Istanbul, acum am fost la munte, la Poiana Brașov, iar Tudor, fericirea noastră, este cel care ne împlinește și ne dă forță. A fost un weeek-end minunat, cu o ninsoare superbă, cu seri romantice la munte în fața șemineului sau la restaurant, cu zâmbete pe părtie, în timp ce Tudor schia. Cu plimbări pânâ în vârf de munte. Cu multă iubire.

Anamaria Prodan le-a făcut cunoștință


 
SPECTACOLA: Cum a fost acea întâlnire și ce ai simțit în momentul în care ai văzut-o pentru prima dată?

Cristi Brancu: E un moment pe care-l privesc în urmă ca o binecuvântare. Pare un film. Cu câteva zile înainte de întâlnirea noastră, Ana Maria Prodan m-a sunat și mi-a spus că are o prietenă pe care mi-o propune ca invitat. Oana Turcu. Am privit fotografiile ei și am simțit ceva ce nu am mai simțit în viața mea. Divin e faptul că ea, de departe, simțea același lucru. Am așteptat cu ardoare amândoi, fără să ne cunoaștem, acea întâlnire, în direct, în emisiunea mea – da, ne-am cunoscut în direct! -, iar apoi, din acea zi, totul curgea ca și cum așa trebuia să fie dintotdeauna. 
 
SPECTACOLA: Cum a decurs „cucerirea”? A fost dragoste la prima vedere în ambele tabere sau a trebuit să „mai treci o dată”?

Cristi Brancu: Când persoana respectivă este cea care ți-e sortită, totul curge lin și în firea lucrurilor. Culmea, noi ne mai văzusem cu un an și ceva înainte, dar era la un eveniment la care nu o puteam vedea bine. Acum, am privit-o, m-a privit, ne-am văzut în direct, apoi patru zile nu ne-am văzut, dar am vorbit întruna la telefon.  În a cincea zi, eu prezentam o paradă de modă cu vedete îmbrăcate în rochii de mireasă și, fără să știu, a apărut și Oana pe scenă. În prima seară în care am ieșit în oraș, ea era mireasă. Poate fi ceva mai premonitoriu?

S-au căsătorit la Ierusalim

SPECTACOLA: Crezi în destin sau mai degrabă crezi că omul „își face norocul cu mâna lui”? Crezi câ întâlnirea cu Oana a fost una predestinată?

Cristi Brancu: Au fost foarte mulți oameni care mi-au spus, în public sau discret, că ea este norocul meu. Viața mea este aici pentru ca și eu să fiu al ei. Cred că, după ani în care am avut mult zbucium sufletesc, Oana a venit ca o alinare, ca o împlinire. O dată cu ea, viața mea s-a schimbat total în bine. Dumnezeu a vrut așa, de aceea, ne-am căsătorit la el acasă, la Ierusalim.
 
SPECTACOLA: Sunteți un cuplu solid și ați reușit să faceți echipă bună atât acasă, cât și la serviciu. Ați lucrat împreună în mai multe proiecte și chiar ați făcut și business uri. Cum v-ați înțeles la acest capitol? 

Cristi Brancu: Noi am fost din prima clipă o echipă! Eu am adus tot ceea ce știu și reprezint, pentru ca afacerea ei de succes din industria de beauty să facă pași înainte. Ea m-a ajutat enorm cu o privire limpede asupra fiecărei zi în care am lucrat, în acești 14 ani. Șapte ani, am realizat împreună un show tv ale căror idei le vedem în emisiuni de azi. Efectiv am fost, pentru fiecare, mintea limpede de care era nevoie. Oana are fler, simte momente. Eu sunt bătăios, muncitor și creativ. Zi de zi.
 
SPECTACOLA: Au existat și momente tensionate între voi? Cum le-ați depășit?

Cristi Brancu: Au existat diferențe de păreri, momente în care nu ne înțelegeam pe o temă, temeri puternice dintr-o parte sau alta, dar momentul în care le susținem contează foarte mult. Rar s-a întâmplat să rămânem pe poziții diferite. Uneori, merg pe mâna ei, alteori, ea pe a mea. Ne iubim atât de mult, încât, chiar dacă ne susținem cu pasiune un punct de vedere, drumul se așează mereu cu bine. A doua zi, nu rămâne nimic din clipa părerilor diferite.
 
 
SPECTACOLA: Care ar fi „secretul căsniciei perfecte”? Care sunt punctele voastre forte și cum le-ați întărit pe cele slabe?

Cristi Brancu: Nu știu cum e o căsnicie perfectă. Știu că există atâta iubire, încât construim, ne bucurăm, suferim cu pasiune. Și mereu când unul pare doborât, celălalt vine și-l ridică. Important este să-l pui pe cel de lângă tine deasupra ta.
 
 
SPECTACOLA: Venirea pe lume ca fiului vostru a schimbat ceva în în relația voastră?

Cristi Brancu: Totul a decurs frumos când eram doi, dar în trei, e mai multă energie, mai multă patimă de a face fiecare zi frumoasă și bună. Îl iubim cu patimă și a devenit centrul universului nostru. În fiecare zi, suntem cei mai buni prieteni ai lui și facem pași înainte. Acum, ne dedicăm lui în primul rând.


 
 
SPECTACOLA: Copil mic - probleme mici, copil mare - probleme mari. Este adevărată această afirmație? Care au fost cele mai mari provocări cu care v-ați confruntat în creșterea lui Tudor?

Cristi Brancu: Așa e, fiecare vârstă cu provocări noi. E un copil creativ, o fire de artist mereu în căutare, o minte care nu se oprește din lucrat. Am devenit din emotivi puternici în fața camerelor. De doi ani, ne luptăm cu toții cu succces pentru ca această pandemie să nu ne îmbolnăvească fizic și mental. L-am ajutat să se adapteze într-o lume cu aspect de junglă.
 
SPECTACOLA: Tudor deja începe să-și construiască un nume. La 8 ani, deja își făcea intrarea pe Tv, cu un interviu în limba engleză. Ce visează să devină „când va fi mare”?

Cristi Brancu: Tudor are un canal de Youtube – de fapt, vreo trei -, în care realizează filme, povești cu niște personaje. El vine cu scenariul, pune voci, montează, filmează (la filmele mai elaborate, eu sunt operatorul) și asta îl face fericit. Crede că va fi regizor de film și un lucru e clar – are o mulțime de aptitudini și calități ca să fie în media.
 

Cel mai important sfat pentru fiul său


 
SPECTACOLA: Care este sfatul cel mai important despre viață pe care ai vrea ca fiu tău să îl urmeze?

Cristi Brancu: Să facă tot ce simte, ca să fie fericit. Să aleagă numai situațiile de viață care să-l împlinească. E ambițios, îi merge mintea, suntem aici să construim.


 
SPECTACOLA: Cum se simte diferența de generații în familia voastră? ce părere ai despre noua generație, despre avântul pe care il au înspre tehnologie?

Cristi Brancu: Înțeleg foarte bine lumea lui Tudor, pentru că, în pandemie, am avut un an în care am activat, cu ceva succes, pe YouTube. Această lume are alte reguli, alte rigori, alte așteptări și nu trebuie decât să ne adaptăm, dacă vrem să trăim mai departe. Au fost vremuri frumoase, cu valori și amintiri fabuloase, dar nostalgia nu ne duce mai departe. 
 

 
SPECTACOLA: Ești jurnalist de 30 de ani și spuneai că nu te vezi făcând altceva. Jurnalismul a fost visul tău și în copilărie? 

Cristi Brancu: Da! Îmi aduc aminte perfect momentul în care aveam zece ani, eram cu părinții mei la Sinaia, am luat un caiet și am scris ceea ce eu credeam că e un articol. M-am simțit atât de fericit! Vreme de opt ani, am umplut zeci de agende și caiete, până când am debutat în presă. Media este viața mea.
 
 
SPECTACOLA: Cu ce gânduri ai intrat în presă acum 30 de ani și cum consideri că s-a schimbat lumea media în tot acest timp?

Cristi Brancu: Acum 30 de ani, am intrat cu același gând cu care intru în fiecare zi, în direct, la Exclusiv VIP, show-ul meu de la Prima TV. Trebuie să spunem bine povești. Puternice, frumoase, care înalță, prind. Să intram zi de zi în mintea celui care ne urmărește. Am zeci de mii de articole, emisiuni radio, de televiziune, online, evenimente. Toate au fost despre ceea ce trebuie să oferim oamenilor – modul în care să ajungă mai ușor pe calea fericirii.
 
 
SPECTACOLA: Ai avut, de-a lungul timpului, o sumedenie de personalități care și-au deschis sufletul în emisiunea ta. Care este calitatea cea mai importantă pe care trebuie să o aibă un om de televiziune pentru a putea „descoase” invitații și pentru a se putea conecta, apoi, cu publicul din fața televizoarelor?

Cristi Brancu: Nu poate fi una. Trebuie să fii curios, diplomat, să știi când să vorbești și când să taci, să trăiești subiectul o dată cu interlocutorul, să vorbești cu fiecare pe limba lui, pentru a vorbi împreună pe limba publicului. Să construim bine fiecare poveste.
 
 
SPECTACOLA: Care a fost cel mai sensibil interviu pe care l-ai realizat în carieră? Sau care te-a impresionat cel mai mult. 

Cristi Brancu: Am făcut interviuri frumoase cu Florin Piersic, Gheorghe Dinică, Ștefan Iordache, Radu Beligan și muuuulți alții. Sunt momente în care o poveste efectiv mă tulbură. Dar... N-ar fi nedrept ca, atunci când ai mii și mii de copii media, să spui că unul e preferat? Fiecare este parte din emoția ființei mele.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel