Cristi Brancu și Oana Turcu, secretul unei căsnicii fericite. Cum reușesc să mențină pasiunea: „E foarte important”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Emisiuni Prima TV

Cristi Brancu a dezvăluit unul dintre secretele unei relații de succes.

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii Exclusiv Vip de la PRIMA TV, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de peste 15 ani, alături de Oana Turcu. Cei doi s-au cunoscut în direct, în cadrul unei emisiunii tv, iar Anamaria Prodan a fost Cupidonul lor.

Vezi și: Cristi Brancu, dragoste la prima vedere, în direct. Şi-a cunoscut soția în timpul unei emisiuni. Rolul jucat de Anamaria Prodan EXCLUSIV

Cei doi au împreună un fiu, conduc o afacere și deseori îi vedem împreună și în postura de coprezentatori. Omul de televiziune a vorbit recent despre căsnicia sa și despre cum reușesc să păstreze pasiunea în relația lor. 

Are noroc

Astfel, Cristi Brancu a menționat că este un soț și tată foarte norocos, atât prin prisma perechii sale, cât și a familiei pe care o are.

“Am noroc! Am devenit om însurat și după aceea tată, nu din prima așa, și din acest punct de vedere îi mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit alături și m-am întâlnit cu femeia care înțelege ceea ce fac.În momentul în care, ca orice om, am momentele mele de oboseală, de întrebări, de incertitudini, am un partener foarte bun de dialog care mă iubește cum nu m-a iubit nimeni în viața mea. (…)  

Ea a făcut șapte ani singură emisiune la Antenă, acolo a fost numai drumul ei, eu n-am avut niciun fel de rol. Ea înțelege meseria asta. E foarte important în viață să defilezi cu un om care te înțelege și care e în aceeași ligă cu tine cultural, emoțional, profesional, că altfel nu înțelege, și când nu înțelege întreabă și nu trece prin filtrul propriu.
Aici am noroc și într-adevăr încerc să îmbin, adică în niciun caz, orice s-ar întâmpla, nu lipsesc din viața copilului și a familiei mele. Două ore, în rest, probabil că datorită matematicii de care ți-am povestit, mintea mea se împarte în două și atunci încercăm să le facem și pe unele, și pe altele cu maximă concentrare și după aia cu pastile de somn, dar asta e viața!” a spus Cristi Brancu la FRESH by UNICA.

Are un fiu talentat

De asemenea, Cristi a vorbit cu pasiune și despre băiatul său, care a câștigat o bursă de studii în Anglia, iar tânărul este foarte talentat, conform spuselor tatălui său.

„Chestia asta că sunt faimos, mai încolo, acum trebuie să construim, deși el e pasionat de YouTube, are niște canale, face niște filme, acolo nu mă bag. Acolo eu eventual sunt actor invitat când trebuie să pun o voce, în rest nu mai fac absolut nimic, adică omul e pe drumul lui. E pasiunea lui, zice că vrea să se facă regizor, o să fim alături de el în orice fel de provocare a vieții. Deci, e foarte important că e în aceeași zonă, mai ales că lângă tine s-ar putea să ai o idee avizată și invers care te ajută foarte mult.” a menționat Cristi Brancu la FRESH by UNICA.
Îi las libertatea de a alege ceea ce-și dorește, îl ocrotim astfel încât să fie cât mai bine, dar avem grijă mulțumită familiei și faptului că socrii mei mă ajută. Mama soacră mă mai ajută cu matematica, toate astea umaniste, română, geografie, biologie, istorie, engleză sunt la băiatu’. Omul este pasionat de limba engleză, prin urmare îl educăm ca pe un copil care trebuie să muncească și care trebuie să se bucure de copilăria lui, care este pe această treabă în zona asta a televiziunii pentru că i-a plăcut și pentru că a vrut”, a spus acesta, conform sursei precizate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel