Cristi Brancu și Oana Turcu, Revelion la etajul 73: „A fost o nebunie ca la 12 noaptea să vezi focul de artificii”

Data publicării:

Celebrul cuplu și fiul lor s-au bucurat de un final de an spectaculos în Dubai. „A fost un an plin de lucruri bune, de reușite, dar ne dorim în 2023 sănătate și multe bucurii”, spune Cristi Brancu.

De Crăciun și Revelion, Cristi Brancu, Oana Turcu și Tudor au plecat în Dubai, unde au înotat în cea mai exclusivistă Infinity Pool, s-au bucurat de show-urile unora dintre cele mai celebre fântâni din lume, au văzut ineditul spectacol La Perle iar Tudor a înotat alături de simpaticii delfini de la Atlantis the Palm. 

 

Cristi, Oana și Tudor au fost cazați la unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din Dubai. Este cunoscut că la etajul 77 se află un Infinity Pool intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai înaltă piscină infinită din lume. 

„Este un loc divin. Ești între cer și apă. Clientela este selectată cu atenție, totul este în surdină. Nu sunt multe locuri. Piscina e perfectă. Se vede de sus Palmierul și o parte din Dubai! Am fost invitați cu Tudor, pentru că brand-ul de cosmetice al Oanei e acolo”, spune realizatorul emsiunii Exclusiv VIP de la PRIMA TV. 

 


Cristi și Oana i-au oferit lui Tudor unele dintre cele mai minunate experiențe. Una dintre cele mai îndrăgite a fost înotul alături de delfinii de la Atlantis The Palm: 

„Tudor e a treia oară la întâlnirea cu delfinii, dar acum e prima oară când a înotat cu ei. A fost fericit! Momentul în care îl împingea delfinul Sol pe sub apă, ca să prindă viteză, a fost cel mai tare. Eu și Oana am fost prima oară la Atlantis acum 12 ani, a crescut mult. Avem un restaurant preferat, al lui Gordon Ramsay. E paradisul copiilor. Și o bucurie”


„Este superb, mai ales că e o zonă de promenadă cu totul specială. Lui Tudor i-a plăcut, dar mai mult i-a plăcut show-ul fântânii de la Burj-khalifa”, a spus Brancu. 

Revelion la etajul 73


„Am făcut Revelionul la restaurantul Mott 32 de la etajul 73, cu un meniu sofisticat, chinezesc și nu numai. Tare e că restaurantul a fost deschis pe 31 Decembrie, de Revelion, cu noi acolo. Ne-am împrietenit cu Julian, managerul restaurantului, care mi-a povestit despre influențele a trei genuri de bucătărie chinezească. Mâncarea e minunată. A fost o nebunie ca la 12 noaptea să vezi focul de artificii de pe plaja JBR, Atlantis și Burj al Arab. Mai mare a fost parcă la Atlantis, mai lung la Burj. Înțeleg că e o concurență anuală între ei. Totul de la etajul 73”, a povestit realizatorul PRIMA TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel