Cristi Brancu, declarații neașteptate despre Bianca Drăgușanu. Motivul pentru care prezentatorul și-a schimbat părerea despre ea: „O să găsim o cale pentru a fi în aceeași emisiune”

Sursă foto: Instagram, Youtube/ Bianca Drăgușanu, Cristi Brancu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram, Youtube/ Bianca Drăgușanu, Cristi Brancu

Cristi Brancu obișnuia să o critice pe Bianca Drăgușanu pentru stilul său de viață. Acum, prezentatorul TV pare că și-a schimbat opinia.

Cristi Brancu a făcut o mărturisire recentă, anunțând că nu mai dorește să o critice pe Bianca Drăgușanu, după ce a avut o perioadă în care se purta ferm față de ea, atrăgând atenția asupra deciziilor ei și a comportamentului său, subliniind că nu ar fi un model de urmat pentru tinerii din prezent.

În urmă cu câțiva ani, Cristi Brancu era hotărât să nu o invite pe Bianca Drăgușanu în emisiunea sa, argumentând că nu considera că ea avea un trecut exemplar. Nu vedea cu ochi buni relațiile tumultoase în care s-a aflat în trecut fosta asistentă TV și nici faptul că vindea haine de lux pe care nu le mai purta.

De asemenea, Cristi Brancu a criticat-o aspru pe vedetă pentru relația ei cu Tristan Tate, începută imediat după divorțul de Victor Slav, dar și pentru căsătoria cu Alex Bodi. Atât Alex Bodi, cât și Tristan Tate au fost implicați în cazuri de trafic de persoane sau violență fizică asupra femeilor, ceea ce a stârnit reacții negative și critici din partea prezentatorului.

Și-a schimbat perspectiva

Însă, recent, Cristi Brancu a explicat că alege să nu mai judece oamenii și, în consecință, va evita să se mai exprime în mod negativ despre Bianca Drăgușanu. El a menționat că în trecut a considerat că este important să sublinieze că ea nu ar trebui să fie luată ca exemplu, dar acum își schimbă atitudinea și se concentrează mai mult pe propria evoluție personală și pe încurajarea altora să urmeze calea spre înțelegere și compasiune.

”A fost o perioadă în care am considerat că trebuie să spun lumii că un model de viață nu este un model pe care aș vrea să îl ofer copilului meu. Am trecut de etapa aia, v-am povestit că nu mai judec oamenii. În România, un anumit model de viață a devenit un model de urmat. Prin urmare, aceasta este o temă care, din punctul meu de vedere, este depășită, încheiată, uitați-vă la „Exclusiv VIP” ca să știți exact ce ne dorim de la viață!”, a spus Cristi Brancu în emisiunea FRESH by UNICA .

Vezi și: 

Vezi și: 

Vezi și: 

Are cuvinte de laudă

Cristi Brancu îi dorește fericire Biancăi Drăgușanu și îl apreciază pe partenerul ei, Gabi Bădălău. De asemenea, l-a lăudat pe fostul soț, Victor Slav, și pe fetița lor.

”M-am distanțat de acest subiect, îi urez multă fericire! Văd că are un om minunat alături de ea, are un copil minunat. Copilul are un tată minunat, pe Victor Slav, cu care m-am mai întâlnit și este un tip foarte mișto. Au trecut 10 ani de la știrea asta! (…) Nu am nimic cu ea. Poate, cine știe, într-o bună zi o să găsim o cale pentru a fi în aceeași emisiune”, a mai comunicat moderatorul pentru sursa menționată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 26 iul 2023, 17:28 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience