Cristi Borcea, așa cum nu te așteptai să îl vezi vreodată. A dat în mintea copiilor, de dragul fiului cel mic / FOTO

Data publicării:
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, foto Instagram
Descriere foto: Cristi Borcea și Valentina Pelinel, foto Instagram

Cristi Borcea dovedește că este un tată dedicat. Omul de afaceri ar face orice ca să își bucure copiii, însă la asta chiar nu se aștepta nimeni. 

Cristi Borcea a topit inimile internăuților. Omul de afaceri s-a deghizat în Batman, pentru a-i face pe plac fiului său, Milan, la rândul lui deghizat într-un supererou: Super Man. Fotografia a stârnit zeci de comentarii din partea internăuților, care au fost șocați de transformare, fiind obișnuiți să-l vadă pe Borcea într-o ținută sobră, serioasă. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

 

Fotografia cu pricina a fost postată chiar de soția omului de afaceri, Valentina Pelinel.

 

„Cei mai importanti "eroi" din viata unui copil sunt parintii. Suntem alaturi de ei in cresterea si educatia lor, dar si atunci cand tot ce vor este sa se joace si sa ii ajutam sa-si transforme imaginatia in realitate. La dorinta lui Milan care urmareste cu pasiune filmul Heroes, va prezint echipa de "eroi" de la noi de acasa”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

 

 

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în urmă cu trei ani, pe vremea când Cristi Borcea își ispășea pedeapsa în închisoare. Au trei copii împreună: Milan și  două fetițe gemene, Indira Maria și Rania Maria, care vor împlini doi ani în luna martie.

 
Fostul model internațional a declarat recent că nu exclude posibilitatea de a mai avea un copil. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel