Crina Matei, umilită pe litoralul românesc: „Sub privirile și tăvălirile de râs ale distinșilor domni”. Cum a reacționat actrița

Data publicării:
Crina Matei, foto Facebook
Descriere foto: Crina Matei, foto Facebook

Crina Matei a petrecut două luni de zile pe litoralul românesc, acolo unde a susținut mai multe spectacole. 

Zilele trecute, actrița a relatat, pe contul său de socializare, un episod neplăcut pe care l-a trăit pe litoralul românesc.

„Experiența mea de azi. În recidivă. Sau partea de Românie de care mi-e rușine.

Fac acest experiment de doua luni de zile încheiate. Fix ca un turist obișnuit de bună credință, civilizat și naiv. Dar nu prost. Mă postez la 7 dimineața, cuminte în fața cortului cu saltele multe, murdare și jilave. Am mereu 4 vouchere de la resortul unde sunt cazată. E dreptul meu la ele. Și-n schimb, după ce spun zâmbind politicos bună dimineața', începe aventura:


-saltelele murdare și umede n-au elastic. Nu-i nimic, le innod eu într-un fel, zic

– șezlongurile sunt infecte și ele. Ude, pline de dejecții de tot felul. O oră încheiată, după ce, cu acreală, doamna de la cort îmi pune-n brațe un prosop rămas de la un turist de ieri, șterg cu hărnicie șezlongurile și măsuțele. Asta spre amuzamentul băieților deștepți, aflați acolo să facă fix aceste acțiuni.

– umbrela imensă și cam șubredă mi-o deschid tot singură, nereușind decât după multe încercări, firește, tot sub privirile și tăvălirile de râs ale distinșilor domni de la șezlonguri și ale bărbaților ce s-au așezat zgomotoși pe cearceafuri, fapt, care mă face să-i cam calc pe cap, dacă fac greseala de a părăsi șezlongul.

După o oră de amenajări de plajă, cules știuleții, hârtiile, paharele și sticlele goale,  mă așez pe șezlong, mutând poziția inițială a acestuia, căci între timp nici soarele nu mai e unde a fost


– vine bărbatul amuzat și-mi spune că m-a văzut șefu' și nu pot muta șezlongul.

– mă revolt, evident, iar omul nostru școlit la Școala vieți' conchide: auzi cuconă, prea te dai vedetă. Pentru mine ești doar turist. Hai, ține tel deschis, că te caut eu'!', a povestit actrița pe Facebook. 

 

 

Crina Matei, la un pas de tragedie: „Ne omoară cetățenii pe aici”. Actrița a apelat la ajutorul polițiștilor

Crina Matei a fost la un pas să fie călcată de o mașină, în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni. 

Crina Matei se află pe litoral, acolo unde are mai multe reprezentații artistice. Actrița a avut parte însă de un eveniment neplăcut, pe trecerea de pietoni. Aceasta susține că a fost la un pas să fie călcată de o mașină, în timp ce traversa stada. 

 

„Era să mă calce un cetățean pe o trecere de pietoni de la Eforie Nord. Eu m-am instalat aici, sunt cu programul artistic într-un spațiu minunat. Dar sunt niște giboni care încearcă să ne calce cu mașina, pentru că ei trebuie să meargă cu viteză”, a spus actrița pentru FANATIK.


Mai mult, actrița spune că a mers la poliție pentru a încerca să-și găsească dreptatea. 

”Caut acum Poliția din Eforie Nord ca să stabilim niște reguli pe aici. Noi cântăm seara, ne omoară cetățenii pe aici. Ori că sunt cei veniți pe litoral, ori că sunt cei de pe aici, tot așa merg… Și nu, nu cred că l-a deranjat programul pe care l-am avut eu aseară (râde, n. red.), mă îndoiesc că a fost acolo', a mai spus ea pentru sursa citată.

Actrița a fost la un pas să fie călcată de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni

”M-a văzut că eram pe trecere, erau și părinți cu copii, oamenii vin de la plajă totuși… Și trebuie să fii atent, oamenii vin de la soare, sunt obosiți, copiii sunt agitați, se mai smulg din mâini… Nu poți să mergi în halul ăla, cu viteza aia, trebuie un pic de prevenție, totuși. Era să mă izbească pe mine…

Oricum, situația e gravă, de aceea și vorbesc despre ea. Lumea trebuie să înțeleagă că trebuie să existe și bun simț în trafic. Mai ales în zonele aglomerate”, a mai spus Crina Matei pentru sursa citată. 

 

 

Crina Matei: Putea fi oricine-n locul meu

„Nu sunt nici pe departe un fan al situațiilor conflictuale sau al dramoletelor consumate/n spațiul public. Reacționez însă cu fermitate întotdeauna împotriva unor situații ca cea petrecută ieri în Eforie Nord. Putea fi oricine-n locul meu. Și totul se putea transforma într-o tragedie”, a explicat actrița ulterior, pe rețelele de socializare. 

 

 

Despre Crina Matei

Crina Matei s-a năcut pe 16 decembrie 1971, la București. Copil talentat, artista a reușit să își câștige primii bani la 14 ani, când a debutat ca profesionist la Operă, dar și într-un serial de televiziune. Au urmat apoi mai multe provocări pentru tânăra Crina. A fost profesoară, actriță, femeie de afaceri și cântăreață.


A intrat la ATF după patru încercări, însă debutul teatral i-a adus frumoasei actrițe o nominalizare la Gala Premiilor UNITER. Mai apoi, aceasta a vut să lucreze cu copii, deschizând o școală de artă pentru micuții talentați, însă viața avea alte planuri pentru actriță. 


A fost cooptată într-un proiect de televiziune pe care nu l-a putut refuza. A prezentat emisiunea  "Cei mai frumosi ani" de la Antena 1, urmând apoi să se lanseze și ca artist muzical. 

A avut colaborări muzicale răsunătoare, printre care amintim  "Pe ulita armeneasca", înterpretată în duet cu  Nelu Ploiesteanu.

Actoria a fost și va rămâne, însă, marea dragoste a artistei. 

Printre proiectele cinematografice, amintim "Domnul de la Curte", în regia lui Ion Carmazan. 

Printre piesele de teatru mmemorabile, amintim: "My Fair Lady", regizata de Beatrice Rancea,  „Femeia, eterna poveste”, regia Attila Vizauer,  „Barbă albastră”, regia Alexander Hausvater, „Opera de trei parale ”de Bertold Brecht - regia Beatrice Rancea, „Pasărea măiastră”, un spectacol dedicat Mariei Tănase, „Roxie Hart” în spectacolul Broadway-Bucureşti, la Teatrul Naţional de Operetă din Bucureşti.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel