Criminalul lui Alin, fostul iubit al Oanei Radu, condamnat definitiv. Ce sentință a primit bărbatul care a ucis cu sânge rece

Data publicării:

Criminalul fostului iubit al Oanei Radu, care a fost ucis cu sânge rece, și-a primit sentința definitivă.

Oana Radu a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu trei ani, când fostul ei iubit a fost omorât printr-o modalitate care a îngrozit întreaga țară. Acum, criminalul lui Alin, Răzvan Drăghici, a primit în sfârșit sentința definitivă și a fost condamnat de Curtea de Apel Craiova la închisoare pe viață, potrivit wowbiz.roCriminalul, care era chiar vecinul victimei, a fost găsit vinovat de către magistrați pentru omor calificat, crimă cu premeditare și distrugere, potrivit sursei citate. Pe lângă faptul că-și va petrece tot restul vieții în spatele gratiilor, bărbatul va trebuie să-i plătească familiei lui Alin daune morale în valoare de 400.000 de mii de lei și 52.000 de lei mamei victimei, pentru daune materiale.

Cum s-a petrecut tragedia care a îngrozit România

În luna august a anului 2019, Alin, fostul iubit al Oanei Radu, se afla într-un cartier din Craiova, când dintr-o dată a fost atacat de un bărbat, care l-a bruscat pe acesta, după care l-a stropit cu benzină și i-a dat foc. Cei care au fost martori la această întâmplare îngrozitoare au sunat de urgență la salvare, care l-a transportat pe tânăr la spital. Alin a ajuns pe mâinile medicilor în stare gravă și a stat în comă timp de trei săptămâni. Chiar dacă medicii au încercat din greu să îi salveze viața, corpul bărbatului era prea grav afectat de arsuri, astfel încât a cedat în cele din urmă. 

Chiar dacă la producerea tragediei, Oana Radu și Alin nu mai formau un cuplu, artista a fost destul de afectată de acest incident tragic. Totuși, la scurt timp după moartea lui, aceasta a scos la iveală faptul că bărbatul a înșelat-o, motiv pentru care între ei nu mai era vorba de ceva timp despre sentimente de iubire.

„Eu și cu Alin nu mai eram împreună de aproape un an, stăteam în aceeași casa, însă ca doi străini, ca doi amici, fară să avem o relație de alt gen. Ne-am complăcut așa, poate pentru că fiecare avea un proiect important și se concentra pe el și nu pe relație. Nici măcar „friends with benefits” nu eram, fiindcă nu mai existau sentimente de niciun fel”, a declarat cântăreața pentru Playtech.ro.

A murit cântăreața Dani, regina "Paris by night" în anii '70

Oana Radu are acum o relație cu Cătălin

La scurt timp după ce fostul ei iubit a fost omorât cu sânge rece, Oana Radu s-a afișat cu un nou bărbat, motiv pentru care a fost aspru criticată. Atunci, vedeta a hotărât să vorbească și să lămurească situația, spunând faptul că între ea și Alin nu mai era nimic de mult timp. Pe Cătălin, actualul ei logodnic, l-a cunoscut în sala de fitness, acesta fiind antrenorul vedetei. 

„Eram extrem de nefericită, plină de datorii, frustrări și extrem de neserioasă cu mine și cu cei din jurul meu. Îmi dau seama câte lucruri bune a trezit în mine și cât de mult m-a schimbat. M-a învățat să trăiesc sănătos și să îmi iubesc corpul.

Aproape că m-a făcut să iubesc sportul. Mi-a schimbat de două ori viața! Prima oară când am slăbit tot datorită lui, și acum! M-a ajutat să scap aproape total de atacurile de panică și frici. M-a învățat să fiu serioasă și să îmi țin cuvântul față de oamenii din jurul meu.”, spunea Oana Radu în urmă cu ceva timp, potrivt libertatea.ro

Vedete care au câștigat lupta cu kilogramele. Au dezvăluit dietele cu care au slăbit



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel