CRBL și Elena au luat hotărârea care îi va schimba viața fiicei lor Alessia: Indiferent ce crede lumea, noi am luat o decizie împreună

Data publicării:
CRBL si Elena_2
Descriere foto: CRBL si Elena_2

Prima reacție a lui CRBL după divorțul de Elena, cu care a trăit timp de 14 ani. Alessia - cea mai afectată de divorțul părinților.

În urmă cu doar câteva săptămâni, după experiența Power Couple, relația dintre CRBL și soția sa, Elena, începuse să se clatine. La scurt timp după a venit și anunțul despărțirii lor, după 14 ani de relație. 

Fanii au rămas înmărmuriți când au auzit ce s-a întâmplat, astfel că cei doi au fost solicitați să ofere explicații.

Totuși, CRBL a pășit înainte cu o declarație ce i-a pus pe gânduri pe mulți urmăritori.

Dacă despărțirea a fost dureroasă, CRBL și Elena s-au asigurat că despărțirea o va afecta cât mai puțin pe fiica lor de 14 ani. Deși este greu de imaginat, adolescenta se confruntă și ea cu situația părinților ei. Până acum nu au existat prea multe declarații pe acest subiect.

Motivele despărțirii nu au fost publicate, însă se știe că cei doi urmăresc binele superior al fiicei lor - Alessia.

Astfel, cei doi au ajuns la concluzia că trebuie să aibă o relație „normală”:

„O relație de comunicare pentru Alessia. Bine, echilibrată, povestim. Indiferent ce crede lumea, noi am luat o decizie împreună. Noi se pare că suntem printre puținele cupluri care sunt mature în a lua astfel de decizii. Cred că asta a fost în toată povestea aceasta. Mie îmi place să trăiesc azi ca și cum e mâine, îmi place să merg înainte, optimist, mă las condus de ziua de mâine”, a declarat CRBL, la Antena Stars.

Prima declarație în legătură cu divorțul

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a transmis CRBL pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel