CRBL iese la „vânătoare” diseară? Ce spune artistul despre o nouă relație: Își bagă lumea nasul unde nu e cazul

Data publicării:
CRBL, captură video YouTube
Descriere foto: CRBL, captură video YouTube

CRBL a oferit declarații controversate jurnaliștilor, lăsând de înțeles că este deschis unei viitoare relații, chiar dacă divorțul de fosta soție este încă proaspăt.

CRBL (Eduard Mihail Andreianu) și soția sa Elena au decis să divorțeze după 16 ani de căsnicie. Cei doi au o fiică de 13 ani, pe nume Alessia, și au hotărât să rămână în relații bune pentru a-și crește copilul împreună.

Motivul principal al divorțului nu a fost legat de infidelitate sau violență, ci pur și simplu de faptul că flacăra relației lor s-a stins. CRBL a explicat că au încercat să reînvie sentimentele și să treacă peste dificultăți, dar în cele din urmă au ajuns la concluzia că cea mai înțeleaptă decizie este să se despartă pe cale amiabilă și matură.

După despărțire, Elena s-a mutat în București.

Dacă întâlnesc vreo domnișoară...

​„Datoria lor (n.r. a paparazzilor) este să ne alerge, iar a noastră (n.r. a persoanelor publice) e să ne pitim. Aș putea să mă pitesc și dacă, în seara asta, întâlnesc vreo domnișoară aici, pentru că își bagă toată lumea nasul, fix acolo unde nu e cazul”, a spus CRBL, conform Fanatik.

Aceasta a fost declarația artistului, după ce s-a vehiculat că ar umba cu un model internațional, căreia i-ar fi dat hanoracul său, după o noapte petrecută împreună. Numele ei e Olga Guțanu și e din Republica Moldova. Acestea s-au întâmplat în urmă cu o lună, după care nu s-a mai auzit nimic pe acest subiect. Ea este cu 20 de ani mai tânără decât celebrul artist.

Vor o relație sănătoasă pentru fiica lor

Chiar dacă anunțul divorțului a fost unul brusc, cei doi foști soți au ales să rămână în relații bune de dragul fiicei lor. Ei consideră ca ar fi toxic pentru Alessia să aibă doi părinți care nu se înțeleg, mai ales în contextul divorțului.

„O relație de comunicare pentru Alessia. Bine, echilibrată, povestim. Indiferent ce crede lumea, noi am luat o decizie împreună. Noi se pare că suntem printre puținele cupluri care sunt mature în a lua astfel de decizii. Cred că asta a fost în toată povestea aceasta. Mie îmi place să trăiesc azi ca și cum e mâine, îmi place să merg înainte, optimist, mă las condus de ziua de mâine”, a declarat CRBL, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel