CRBL, despre decizia RADICALĂ de a se muta în Spania cu familia: „Nu am de gând să mă atașez de limba spaniolă”

Data publicării:
CRBL, sursa foto Instagram
Descriere foto: CRBL, sursa foto Instagram

CRBL și-a luat familia și s-a stabilit în Spania, în urmă cu un an de zile. Cum s-a adaptat artistul și ce spune despre cariera lui muzicală?

Deși avea o carieră înfloritoare în România, cântărețul CRBL a decis că Spania ar fi un loc mai potrivit pentru el și familia sa, în urmă cu un an de zile. 


Astfel că, într-o perioadă deloc ușoară pentru artiști, cântărețul a lăsat în urmă problemele din țară și a plecat în Spania. 


CRBL spunea la acea vreme că a decis să plece acolo pentru că este mult mai cald și este o țară unde el își găsește liniștea. Artistul spune că la un an de zile de la decizia care i-a schimbat viața, nu ar da timpul înapoi și este mulțumit cu alegerea făcută. Artistul spune că nu s-ar mai întoarce în România. 


”Mi-e bine unde sunt, cum sunt. În plus, nu s-a schimbat absolut nimic din decizia mea luată acum ceva vreme și pe care multă lume o cunoaște. Ceea ce s-a schimbat e la nivel social, la cel al comunicării, cu accentul pus pe social-media. Iar asta e evident pentru toată lumea, nu doar pentru mine”, a spus CRBL pentru Playtech.ro.

 

Decizie neașteptată luată de Constantin Enceanu după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce vrea să facă artistul: "Îmi va fi foarte greu"


CRBL spune că de la plecarea din România nu a mai susținut niciun concert și nici nu s-a apucat că compună muzică în limba spaniolă. Artistul promite că vor urma proiecte mari pe plan muzical, iar pe fanii lui îi așteaptă multe surprize. 


CRBL cunoaște limba spaniolă dar nu vrea să o învețe la modul „intensiv”. 


„Nu am ținut niciun concert de când am ajuns în Spania. Asta deși muzica a continuat să se numere printre prietenii mei apropiați. Știu însă că am ajuns în faza în care nu mai caut comercialul, că m-am schimbat. Și nu doar eu! S-a schimbat muzica, s-a schimbat gândirea oamenilor. Sincer, nu știu dacă românii sau spaniolii îmi mai înțeleg muzica. Iar asta nu e un reproș. Am ales să mai aștept o vreme, să mai caut. Vă spun doar atât: lucruri serioase și mari urmează!”, a adăugat artistul. 

 

Andreea Marin a fost luată cu ambulanța de pe stradă. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat: "Sunt perioade mai dificile"

Gheorghe Gheorghiu, NUNTĂ cu fast în SUA. Primele imagini de la fericitul eveniment/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel