Andreea Marin a fost luată cu ambulanța de pe stradă. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat: "Sunt perioade mai dificile"

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a fost luată cu ambulanța de pe stradă, chiar în timpul filmărilor emisiunii "Nu există nu se poate", de la TVR. Vedeta a povestit momentele  prin care a trecut.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Vedeta muncește extrem de mult și se împarte între viața de familie și viața profesională, motiv pentru care oboseala și extenuarea și-a spus cuvântul. Recent, prezentatoarea TV a povestit că din cauza faptului că organismul ei era prea obosit, a avut nevoie de ajutorul medicilor, chiar pe stradă.

„Eu sunt o fire creativă, muncesc mult. Sunt zile și nopți nedormite și asta se întâmplă dintotdeauna, nu e vreo noutate, dar nu mă obligă nimeni. În fond, nimeni nu ne obligă să facem un lucru dacă nu îl vrem cu adevărat sau nu avem o motivație să facem asta. Nu m-aș plânge… nici măcar când am căderi.

 Sunt perioade mai dificile, când ajungi la medic și îți spune că ești burnout. Da, chiar anul trecut mi s-a întâmplat, în timpul filmărilor pentru emisiunea „Nu există nu se poate”. Efortul prelungit, pe luni de zile, a dus la o stare de epuizare, nu făceam doar asta, bineînțeles, niciodată nu fac un singur lucru, și atunci s-a dezechilibrat balanța. Dar am ascultat de medici în momentul în care am ajuns să fiu luată de SMURD de pe stradă. Nu știu dacă a fost rău, dar a fost un semnal de alarmă”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii „La Cină”, de la Digi 24

 

Andreea Marin, obligată să facă avort, de două ori

 

Andreea Marin este astăzi mama unei fetițe superbe, Violeta, copilul pe care îl are din mariajul cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta a mărturisit, recent, că drumul spre a deveni mamă nu a fost deloc ușor. Înainte de a o naște pe Violeta, fosta prezentatoare TV a trecut de două ori printr-o suferință uriașă: a pierdut două sarcini.

A fost obligată să facă avort 

Invitată în cadrul emisiunii "În oglindă", găzduită de Mihai Ghiță, Andreea Marin a povestit cum au afectat-o cele două experiențe. Cele două sarcini ale vedetei au fost extrauterine, astfel că a fost necesar să i se efectueze procedura medicală de chiuretaj, pentru a nu avea viața în pericol. 

 "Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții.", a povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii "În oglindă", găzduită de Mihai Ghiță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel