Cove și Florin Călinescu, reacții dure la adresa PRO TV, după demisii: A rămas doar imaginea / Nu mai e de mult ce a fost

Data publicării:
Cove, foto Instagram
Descriere foto: Cove, foto Instagram

Cove a rupt tăcerea după demisia de la PRO TV. 

După șase ani petrecuți în PRO TV, ca prezentator al emisiunii "Vorbește Lumea", și după o perioadă de demisii de la PRO TV, după Florin Călinescu și Oana Cuzino, a venit și rândul lui Cove. Acesta a anunțat că nu va mai face parte din proiectul "Vorbește lumea". 

"Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră și sunt bune atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că, începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. 

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!", a spus Cove în momentul demisiei. 

Cove, reacție acidă la adresa PRO TV, declarație identică cu cea a lui Florin Călinescu

Gabriel Coveșeanu a spus care a fost principalul motiv pentru care a a decis să renunțe la Pro TV.

Citește mai departe pe DC News și află reacția lui Cove, după plecarea din PRO TVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel