Cove și-a cucerit soția când era implicată în altă relație: „Nu ne-am putut gândi la ceva mai mult”

Data publicării:
Cove și soția sa, foto Instagram
Descriere foto: Cove și soția sa, foto Instagram

Cove și-a cunoscut soția în perioada în care aceasta era implicată într-o altă relație. Atracția dintre ei a fost atât de mare, încât nu au putut rezista.

Cove este glumețul care în fiecare zi ne face să râdem la ProTv. Discret cu viața personală, actorul și-a ținut departe de ochii publicului familia. Recent, prezentatorul de la „Vorbește lumea” a vorbit despre modul în care și-a cunoscut frumoasa soție și cum a cerut-o în căsătorie. 


Cove și-a întâlnit prima dată soția la o petrecere. Cei doi se aflau, la acea vreme, fiecare în câte o relație. Dată fiind situația, cei doi nu și-au putut arăta sentimentele la prima vedere, însă nici nu le-au putut ignora. Au trecut anii, Cove s-a căsătorit cu altcineva, însă viața avea să-i aducă din nou împreună, pentru totdeauna.


„Nu e neapărat vorba despre a recunoaște, la acel moment cumva ne-am atras atenția reciproc! (zâmbește) A fost o primă relaționare ce ne-a făcut plăcere amândurora. Doar că, dată fiind situația de moment, nu ne-am putut gândi la ceva mai mult. Ei bine, viața ne-a demonstrat, ulterior, că este posibil, așa că am putut să ne cunoaștem mai bine și să începem o relație care durează și astăzi”, a povestit Cove într-un interviu pentru revista Viva.


Trei ani mai târziu, Cove o conducea la altar pe Florentina. Despre cererea în căsătorie, actorul spune că a fost una bine planificată. 

„Eu chiar m-am pregătit pentru cererea în căsătorie, nu a fost deloc ceva spontan. Totul s-a întâmplat într-un loc cu o semnificație aparte pentru noi, și anume în acel loc în care ne-am întâlnit pentru prima dată: la Palatul Mogoșoaia”, a mai povestit el.

 

Cei doi au împreună doi băieți superbi, la fel de veseli ca tatăl lor.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coveseanu Gabriel (@cove.official)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel