Courteney Cox, desfigurată de operațiile estetice: Nu am realizat că arăt ciudat

Data publicării:
Courteney Cox- Captură video Youtube
Descriere foto: Courteney Cox- Captură video Youtube

Operațiile estetice au transformat-o complet pe Courteney Cox.

Cunoscuta actriță americană Courteney Cox a vorbit, recent, într-un interviu, despre toate operațiile estetice care i-au schimbat complet înfățișarea, în ultimii ani. Vedeta recunoaște că a mers prea departe, dar pur și simplu nu își putea accepta vârsta.

“O, Doamne! Este atât de greu, încât nici nu pot să aud sau să vorbesc despre asta. Nu pot să cred. Nu e nimic în neregulă cu a avea vârsta de 60 de ani, doar că nu-mi vine să cred. Timpul trece atât de repede. Am învățat foarte multe în viața mea - ce să-mi placă, ce să fac mai mult și la ce să renunț”, a declarat vedeta pentru publicația britanică "The Times", potrivit Glam.com.

A apelat la operațiile estetice din cauza traumelor din copilările

Vedeta a recunoscut și faptul că deciziile de a-și face cât mai multe operații estetice au fost influențate și de presiunile pe care i le făcea Hollywood-ul, dar și de traumele care au marcat-o în copilărie.

“Există un moment când spui: Oh, mă schimb. Arăt mai în vârstă. Și am încercat să mă mențin tânără ani de zile. Nu am realizat că, de fapt, arăt foarte ciudat cu injecții și făcând tot felul de lucruri feței mele, pe care acum nu le-aș mai face niciodată.”, a mai adăugat actrița.

Cox a învățat să se iubească și să-și accepte vârsta

Chiar dacă pentru mult timp Courteney a fost fan al operațiilor estetice, ajungând cu ele într-un punct destul de critic, acum, aceasta spune că își acceptă vârsta și încearcă să fie un model cât mai bun pentru fiica ei de 17 ani. Motivele principale care au făcut-o pe actriță să se oprească au fost fanii, prin toate comentariile și răutățile pe care i le adresau în mediul online.

“Trebuie să mă opresc. Este o nebunie”, a declarat artista cu ceva timp în urmă.

Courteney Cox își promovează, în prezent, noua ei comedie horror, care va avea premiera pe 8 martie. Actrița și-a lansat, de asemenea, o linie proprie de articole de curățenie, care să nu dăuneze pielii, cum ar fi săpun de mâini netoxic, detergenți.

 

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel