Carmen Tănase, despre viața la țară. Cu ce își ocupă actrița timpul de când s-a mutat: Vreau să fac totul singură

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Tănase, foto Antena 1
Descriere foto: Carmen Tănase, foto Antena 1

Carmen Tănase a dezvăluit cu ce își ocupă timpul de când s-a mutat la țară. 

Carmen Tănase a renunțat la viața de București și s-a mutat  la țară. Actrița a luat această decizie din cauza pandemiei de COVID-19, iar acumeste mai fericită ca niciodată, chiar dacă inițial nu a privit cu ochi buni acest lucru.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta se bucură de un succes imens atât pe scenă, cât și în mediul online. Chiar dacă era o adeptă a aglomerației și iubea zarva din București, aceasta și-a ascultat fiul și s-a mutat într-un sat de pe lângă Capitală. 

Invitată în emisiunea "Exclusiv VIP", moderată de Cristi Brancu, actrița a povestit cum este viața la țară, dar și ce își ocupă timpul în fiecare zi. 

"Nu stau locului nicio secundă. Dacă la apartament apucam să stau chiar și jumătate de zi pe canapea, pur și simplu să citesc sau să mă uit la televizor sau ceva, acum dacă apuc să fumez o țigară, după care iar mă ridic. Am foarte multă treabă. Este gospodărie multă, casă, animale. Nu mai am niciun ajutor, dar nici nu vreau. Dacă aș vrea, probabil că aș avea, dar nu vreau pentru că îmi place să le fac eu pe toate și îmi place stilul ăsta de viață. 

Fac curat, fac mâncare, organizez lucruri prin casă, mai dau fuga să joc și câte un spectacol, mai fac și câte o emisiune, mă mai duc la evenimente, după care vin iar acasă și mă transform în Cenușăreasa și așa mai departe. Sunt între Cenușăreasa și prințesa. Așa sunt tot timpul. ", a declarat Carmen Tănase.

Carmen Tănase: "Eu sunt foarte ambițioasă și vreau să fac singură totul"

Carmen Tănase a declarat că se descurcă singură cu gospodăria și îi place să facă totul de una singură, chiar dacă ar putea beneficia și de ajutorul celor din jur. 

"Nu am întâmpinat până acum vreo activitate nouă din tot ceea ce fac. Singurul lucru nou va fi probabil un solar, pentru că nu am avut solar niciodată. Eu sunt foarte ambițioasă și vreau să fac singură totul. 

Am doar câini și pisici la țară. Aș fi vrut să îmi iau o căpriță, dar am înțeles că trebuie să iau două, femelă și mascul, iar asta ar însemna că se vor înmulți și după nu voi mai avea loc în casă de animale. ", a mai spus actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel