Costi Ioniță, primele declarații după eliminarea de la Survivor: La Exatlon le mai dădeau ceva de mâncare, aici trebuia să îți cauți singur

Data publicării:
Costi Ionță, Foto Kanal D
Descriere foto: Costi Ionță, Foto Kanal D

Costi Ioniță a rupt tăcerea după eliminarea de la Survivor. Artistul a povestit prin ce a trecut în junglă și cum ajunsese să mânânce banane cu tot cu coajă, de foame. 

Costi Ioniță este al doilea faimos care părăsește competiția Survivor România. Artistul a fost eliminat și chiar criticat pentru modul în care s-a purtat în cadrul competiției. Fanii i-au reproșat că nu s-a implicat mai mult în concurs, însă vedeta a explicat motivul pentru care a evoulat astfel. 

 


„Ideea e în felul următor. E o experiență dură, nu e pentru oricine. Când stai cu mâncare aproape deloc, am ajuns să mâncăm dacă găseam o banană în pădure, o mâncam cu coajă. La modul ăsta se simte experiența. Dar nu este doar rău până la urmă.

De aici poți să evoluezi foarte bine. La Exatlon le mai dădeau ceva de mâncare, la Survivor trebuia să îți cauți singur. Ceilalți puteau să prindă câte un pește, dar eu nu mă ating de așa ceva.

Dacă ar fi să fiu pus să dorm oriunde, nu mă mai sperie nimic. Sau nu mai avem mâncare 2-3 zile, e ok, sunt relaxat”, a declarat Costi Ioniță la Teo Show.


Costi Ioniță a văzut și părți bune în experiența de la Survivor. 


Îți dă o oarecare încredere în tine. Dacă treci prin această experiență, crede-mă că ești tare. M-am dus să văd cum e. Nu doar că sunt într-o lume a mea, eu doar observam. Doar am încercat să mă detașez, să înțeleagă că sunt la SURVIVOR pentru o chestie. A fost o experiență dură, dar frumos, pe care o recomand celor care sunt slabi de înger și vor să își depășească limitele”, a mai spus artistul la Kanal D. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel