Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară: „Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru”

Costi Ionță, Foto Facebook
Descriere foto: Costi Ionță, Foto Facebook

Numele lui Costi Ioniță apare de două ori în lista nominalizărilor pentru Premiile Grammy 2022.

Costi Ioniță este unul dintre compozitorii care au lucrat la albumele „Live N Livin” a lui Sean Paul și „Positive Vibration” a lui Jesse Royal, ambele nominalizate la categoria „Cel mai bun album reggae”, la Premiile Grammy 2022. 


 „Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică. Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici. Trebuie să știți că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români. Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții. De aceea vreau să știți că mâine voi lansa și un proiect special, care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român”, a transmis Costi Ioniță pe Facebook.

 

Costi Ioniță a lucrat la piesa „Go Down Deh” a lui Spice, Sean Paul și Shaggy, care a cunoscut un succes răsunător și nici nu este de mirare că a primit o nominalizare Grammy. 

 

Nu este pentru prima oară când artistul este recunoscut internațional pentru meritele sale. În 2012, a avut succes cu albumul „Summer în Kingston”, lansat de interpretul Shaggy, care a fost nominalizat la premiile Grammy. 

 


Ceremonia decernării premiilor Grammy va avea loc la 31 ianuarie 2022.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 25 noi 2021, 11:04 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience