Cosmina Păsărin, adevăratul motiv pentru care este singură la 40 de ani: „Mimăm, practic ne prefacem, ne dăm cine nu suntem”

Data publicării:
Cosmina Păsărin, foto Instagram
Descriere foto: Cosmina Păsărin, foto Instagram

Cosmina Păsărin este singură și nu se grăbește să intre într-o relație.

Cosmina Păsărin, în vârstă de 40 de ani, spune că nu are un anumit tipar de bărbat și nici nu își conturează un model de bărbat ideal. Ea spune că foștii ei iubiți erau extrem de diferiți și că într-o relație fizicul unei persoane e mai puțin important. 

„Evit să am în minte un model, un bărbat ideal. Știu cum trebuie să fie caracterul lui, dar e drum lung până acolo, dar în primă fază interacționăm cu datele fizice ale unui om și cred că acestea nu contează. Dacă stau să mă uit în trecut la fostele mele relații, foștii mei iubiți nu au semănat între ei! Se poate întâmpla să intri într-un loc și pur și simplu să ai acea chimie cu cineva!“, a dezvăluit Cosmina Păsărin pentru Cancan.

 

Cosmina Păsărin, despre drama care i-a marcat copilăria: „Aveam doar 16 ani”

 

Vedeta crede că motivul pentru care unele relații nu merg, este acela că oamenii se prefac la început, încearcă să pară altcineva, iar, la un moment dat, toate acestea ies la suprafață. 

„La începutul relației sau când cunoști un om, atât noi, femeile, cât și bărbații, mergem pe același traseu. Mimăm, practic ne prefacem, ne dăm cine nu suntem, și la început este destul de greu să îți dai seama. Mai târziu, când lucrurile avansează, încep să apară lucruri care nu îți plac”, a mai adăugat vedeta. 


Deși nu știe cum ar vrea să fie partenerul ei, vedeta știe sigur cu nu ar vrea ca acesta să fie. Ea urăște gelozia și nu ar suporta să stea lângă un bărbat care o ia la întrebări. 

„Nu îmi place dacă un bărbat e gelos, nu îmi place dacă un bărbat mă ia la întrebări și ține evidența trecutului meu. Toți avem un trecut, nu mi se pare normal să mi se facă asta. Un om trebuie să te ia așa cum ești. Nu îmi plac bărbații care nu sunt de încredere, pentru că nu se simt pregătiți pentru o relație!”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel