Cosmin Stanciu, noi devăluiri despre plecarea lui de la Survivor. Faimosul este extrem de afectat: ”Am plâns în spital. Nu e drept!”

Data publicării:
Cosmin Stanciu, captură TV
Descriere foto: Cosmin Stanciu, captură TV

Cosmin Stanciu este extrem de afectat după ce a părăsit competiția Survivor România din cauza problemelor de sănătate.

Daniel Pavel a anunțat într-un consiliu de urgență că Stanciu Cosmin se confruntă cu probleme de sănătate, medicii interzicându-i să mai revină pe trasee. Din acest motiv s-a decis ca membrul din echipa Faimoșilor să fie eliminat din competiție.

„Acest concurent a avut probleme medicale, a fost sub supraveghere medicală, a urmat un tratament prescris de medic și nu mai primește acceptul medicului să intre pe traseele din Survivor România începând din acest moment.

Acest concurent trebuie să aibă grijă de sănătatea lui. Sănătatea este pe primul loc. Este în continuare sub tratament, dar decizia medicului e de a nu mai intra pe trasee la Survivor. Numele acestui concurent este Cosmin, pentru el Survivor România se oprește aici”, a spus Dan Pavel.

 

Gina Pistol, primele declarații după ce a botezat-o pe fiica ei și a lui Smiley, în mare secret: "Am avut lacrimi în ochi..."

După ce a fost eliminat din competiție, Cosmin Stanciu a dezvăluit că are momente în care plânge și își dorește să se întoarcă la Survivor. El a mai spus că a plâns tot timpul cât a fost internat în spital, însă se simte extrem de frustrat pentru că își dorea să demonstreze mai mult.

”Când medicii mi-au spus că nu mai pot intra, am spus că vreau să intru oricum, deși eram conștient că nu e bine ce fac. Și când am plecat, am fost foarte foarte trist. Când sunt singur, plâng, deși oamenii nu cred asta.

Când am fost în spital, am plâns, îmi doream să mă întorc, dar știam că nu mai pot face nimic. Nu e drept să înduri atâta timp și când ești gata să câștigi, trebuie să vii acasă. Am venit acasă cu partea aia resemnată… Asta este situația…” a spus Cosmin Stanciu în emisiunea Survivor.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel