Cosmin Stan a spus pe cine pariază la marea finală EURO 2024: Mai are de oferit foarte multe surprize...

Data actualizării: | Data publicării:
Cosmin Stan
EXCLUSIV
Descriere foto: Cosmin Stan

Vedeta postului de televiziune PRO TV, Cosmin Stan, a vorbit pentru Spectacola despre reușita echipei României la EURO 2024, împotriva Ucrainei, dar și despre copiii săi și cine este „șeful” în relația lui.

 

 

Prezentatorul PRO TV, Cosmin Stan, împarte destinul de 18 ani cu partenera sa - Oana. Cei doi au un băiat și o fată - Mark și Maia, pentru care luptă zi de zi să le asigure un trai cât mai bun. 

 

Meciul cu Ucraina a pus România pe buzele tuturor

Spectacola: După ultimele două "teste", cu Bulgaria și Liechtenstein, tricolorii lui Edi Iordănescu au cam dezamăgit înainte de Euro 2024. Ce șanse are România la turneul final din Germania?

Cosmin Stan: „Având în vedere debutul lor la EURO 2024 prin care au uimit o lume întreagă, cred că șansele de a merge mai departe sunt acum semnificative. Am văzut, practic, o altă echipă, un joc solid și multă determinare. Meciul cu Ucraina a făcut ca România să ajungă pe buzele tuturor, datorită unui joc cum n-am mai văzut de mult la ai noștri. Un joc care le-a adus cel mai bun rezultat al Naționalei la un turneu final, în ultimii 24 de ani. A fost un joc istoric care le-a adus un rezultat istoric și sper să scrie istorie la fiecare dintre partidele care vor urma”.

 

Am contrazis predicțiile unuia dintre cele mai performante computere

Spectacola: Într-o grupă cu Belgia, Slovacia si și Ucraina, care crezi că va fi cel mai dificil adversar al nostru?

Cosmin Stan: „Acum că am trecut de Ucraina, cred că putem trece de oricine. Știu că Belgia va fi foarte determinată să câștige după ce a suferit o înfrângere cu Slovacia, dar mai știu și că echipa noastră a contrazis și predicțiile unuia dintre cele mai performante computere, care a făcut peste 10 mii de analize și a prezis victoria Ucrainei. Deci, orice e posibil”.

 

„Cred foarte tare în Răzvan Marin și în Denis Drăguș”

Spectacola: Care dintre jucătorii români are șanse să strălucească în Germania?

Cosmin Stan: „A strălucit deja Stanciu, cu o execuție magistrală care l-a și plasat deja printre favorite la capitolul “Golul grupelor”. Cred, însă, că Stanciu mai are de oferit foarte multe surprize și, de asemenea, mai cred foarte tare în Răzvan Marin și în Denis Drăguș”.

 

Ce crede despre marea finală

 

Spectacola: Pe cine vezi în marea finală și cine va cuceri trofeul?

Cosmin Stan: „Mi se pare că Germania se prezintă foarte bine și o văd în finală. Acolo unde cred că va ajunge și Franța. Trofeul cred că va rămâne, totuși, în țara gazdă”.

Obsedat să dețină controlul, dar își lasă copiii să decidă singuri

 

Spectacola: Copiii tăi, Mark și Maia, au acum 10 și 14. Încerci să le oferi aceeași libertate pe care ai avut-o tu în copilărie?

Cosmin Stan: „Încerc să le ofer un fel de libertate controlată pentru că eu sunt obsedat să dețin controlul, dar lucrez la asta. Așa că îi las de multe ori să decidă singuri. Am ajuns deja la performanța să își gestioneze singuri responsabilitățile școlare, așa încât să nu mai fie nevoie să stau eu pe capul lor tot timpul. Și-n general, au libertatea să facă ce vor câtă vreme nu deranjează pe altcineva și câtă vreme îmi spun dinainte unde sunt și ce fac”.

 

Cine e șeful în casă, Cosmin Stan sau Oana?

 

Spectacola: Cine este „șeful” în relație, dintre tine și Oana, mai ales când vine vorba despre deciziile asupra copiilor.

Cosmin Stan: „Eu sunt polițistul rău în casă, asta e clar. Pentru că atunci când trebuie să intervină cineva și să pună piciorul în prag sau să spună NU, acela sunt eu. Deci sunt clare lucrurile”.

 

Mark și Maia au înclinații către matematică. Ce le pregătește viitorul

 

Spectacola: Ce părere ai despre înclinațiile copiilor tăi, cam ce îi vezi să devină profesional peste 10 ani?

Cosmin Stan: „Nu mi-am propus deja niște meserii pentru copiii mei și nici nu am de gând să o fac. Îi las pe ei să aleagă și deocamdată nu au hotărât ceva categoric în această privință. Ambii sunt atrași, însă, de matematică, așa că probabil că vor dori să continue să studieze ceva în această direcție. Oricum e destul de devreme încă, iar eu nu-i presez iî niciun fel. Tot ce le spun tot timpul este să își aleagă o profesie care să îi facă fericiți și orice ar face în viitor, să fie cei mai buni.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel