Cosmin Seleși, lovitură grea pentru Antena 1. Actorul va fi prezent la Revelionul de la Pro TV: „Va fi unul dintre cele mai tari show-uri”

Data publicării:
Cosmin Seleși, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cosmin Seleși, sursa foto Instagram

Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1 la PRO TV. Timp de 10 ani a fost prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva”. 

Cosmin Seleși a uimit pe toată lumea. Prezentatorul emisiunii de la Antena 1, „Te cunosc de undeva” va participa la „Protevelion”, programul din seara de Revelion de la Pro TV. După 10 ani petrecuți în cadrul postului de televiziune Antena 1, actorul Cosmin Seleși a făcut o schimbare radicală. 


Cosmin Seleși a acordat un interviu pentru ProTV, chiar în timpul filmărilor pentru programul de Revelion. 


„Bine, sunt şi eu.. istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit PRO TV de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastică”, a spus Cosmin Seleși pentru PRO TV. 

 

Adelina Pestrițu a ajuns la psiholog din cauza rețelelor de socializare: „Oamenii pun prea repede etichete fără să cunoască povestea”

 

Cosmin Seleși se află în prezent într-o vacanță alături de familie în Thailanda. Actorul nu a oferit nicio declarație despre presupusa plecare de la Antena 1. 


Din anul 2012 Cosmin Seleși a prezentat emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 alături de Alina Pușcaș. După terminarea celui de-al 16-lea sezon al show-ului TV nu s-a mai știut nimic despre viitorul acestei emisiuni.


„Știm doar că se vor face în ianuarie filmările, atât. Nu știm nimic legat de contracte sau de producători. Până nu se lansează oficial contractele și până nu apare pe TV lista cu ce concurenți sunt, nu vă pot spune nimic”, a spus Alina Pușcaș.


Protevelionul revine după o pauză lungă de timp. Ultimul a fost difuzat în 2013, cu Cătălin şi Andra Măruţă gazde. 


Anul acesta, programul de Revelion difuzat de PRO TV va fi prezentat de Pavel Bartoș și Raluka și le promite telespectatorilor momente unice și multe surprize. Printre vedetele PRO TV se numără Andra, Smiley, Inna, Carlas Dreams, Irina Rimes, cât și alți artiști renumiți, ca Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și mulți alții. 

 

Citește și: Mihai Trăistariu și-a petrecut ziua de naștere alături de o fană înfocată: „Este o admiratoare de-a mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel