Cosmin Seleși, dezvăluiri despre noul show pe care îl va prezenta: „Am avut niște momente încărcate de tensiune”

Data publicării:

Cosmin Seleși a dezvăluit noi informații despre emisiunea pe care o va prezenta pe Pro TV.

Cosmin Seleși și-a anunțat de curând fanii faptul că va reveni pe micile ecrane, însă, de data aceast, într-o ecranizare de excepție marca Pro TV. Dacă după ce a renunțat la statutul de prezentator din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” de pe Antena 1, vedeta s-a arătat a fi destul de incertă cu priviră la reîntoarcerea în televiziune, acum se pare că bărbatul este foarte entuziasmat de noul proiect în care este implicat.

„Simt că e o provocare să sintetizez în doar câteva cuvinte prima săptămână de filmări de la Batem Palma?, dar vă pot spune așa: avem niște concurenți senzaționali, o atmosferă care ne ține zâmbetul și energia la cele mai înalte cote și un show pe care până și eu abia aștept să îl văd.

Dacă vă întrebați ce este diferit față de orice altă emisiune... o să vă surprind: aici concurenții nu au niciun fel de rivalitate. Dimpotrivă, pun atât de mult suflet unul pentru celălalt încât este incredibil. Se sprijină, își transmit energii pozitive și vor ca cel care joacă să câștige cât mai mulți bani.”, a declarat Cosmin Seleși, potrivit click!

„Am avut niște momente atât de încărcate de tensiune”

„De-a lungul filmărilor, am avut niște momente atât de încărcate de tensiune, cu niște răsturnări de situație incredibile pe care sunt sigur că toți cei de acasă le vor trăi ca și noi, cu respirația tăiată.

Știu că sunteți curioși de ceea ce se întâmplă pe set, vă recomand să mai aruncați câte un ochi pe conturile mele sociale... când nu e nimeni pe fază, vă mai arăt câte ceva!”, a mai adăugat îndrăgitul om de televiziune.

Copilul lui Cosmin Seleși, diagnosticat GREȘIT cu sindromul Down: Bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el

 

Cosmin Seleși, ADEVĂRUL despre plecarea de la Antena 1: Am spus gata, stop, nu mai vreau

Cosmin Seleși este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micile ecrane, fiind la cârma emisiunii "Te cunosc de undeva" timp de 9 ani. Chiar dacă acest show i-a adus atât de multă celebritate, vedeta a ales înainte de începutul ultimului sezon să se retragă din acest proiect. Mulți oameni au crezut atunci că a fost vorba despre neînțelegeri materiale, însă Cosmin Seleși a decis să lămurească acum subiectul.

"A fost un proiect foarte frumos, dar eu sunt un om activ, îmi plac provocările. A ținut 9 ani proiectul ăsta, a fost singurul format din lume care a avut atâtea ediții. A fost frumos, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață, eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Cred că am făcut performanță, mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva, eu am spus stop, nu mai exista nicio provocare pentru mine. Nu totul se rezumă la bani. Eu am mai vrut să renunț o dată și acum am spus gata, stop, nu mai vreau. E ca și cum Andra ar cânta același playlist de acum 10 ani. Nu înnebunești? Mi-a fost teamă puțin. Prima dată am vrut să renunț la începutul pandemiei, dar producătorul de atunci și regizorul m-au ținut să nu plec.", a spus Cosmin Seleși în podcastul Acasă la Măruță.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună: „Mi s-a schimbat viața cu totul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel