Cosmin Seleși, ADEVĂRUL despre plecarea de la Antena 1: Am spus gata, stop, nu mai vreau

Data publicării:
Captură video Youtube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Acasă la Măruță

Cosmin Seleși a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Antena 1.

Cosmin Seleși este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micile ecrane, fiind la cârma emisiunii "Te cunosc de undeva" timp de 9 ani. Chiar dacă acest show i-a adus atât de multă celebritate, vedeta a ales înainte de începutul ultimului sezon să se retragă din acest proiect. Mulți oameni au crezut atunci că a fost vorba despre neînțelegeri materiale, însă Cosmin Seleși a decis să lămurească acum subiectul.

"A fost un proiect foarte frumos, dar eu sunt un om activ, îmi plac provocările. A ținut 9 ani proiectul ăsta, a fost singurul format din lume care a avut atâtea ediții. A fost frumos, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață, eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Cred că am făcut performanță, mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva, eu am spus stop, nu mai exista nicio provocare pentru mine. Nu totul se rezumă la bani. Eu am mai vrut să renunț o dată și acum am spus gata, stop, nu mai vreau. E ca și cum Andra ar cânta același playlist de acum 10 ani. Nu înnebunești? Mi-a fost teamă puțin. Prima dată am vrut să renunț la începutul pandemiei, dar producătorul de atunci și regizorul m-au ținut să nu plec.", a spus Cosmin Seleși în podcastul Acasă la Măruță.

Cosmin Seleși a dezvăluit cu ce se ocupă, după ce a plecat din televiziune. Vedeta și-a schimbat radical domeniul

Cosmin Seleși a primit propuneri din partea altor posturi de televiziune

Mai mult, Cosmin Seleși recunoaște că a primit deja alte propuneri din partea unor trusturi, dar momentan nu se gândește la reîntoarcerea în televiziune, chiar dacă sunt momente în care îi duce lipsa.

"Mi-a fost foarte teamă, dar mă simt mai bine, mi-e atât de bine. Mi-e dor de televiziune, dar momentan mi-e bine. Am mai avut propuneri, recunosc, dar cred că am ajuns la o maturitate în care îmi permit să spun da sau nu. Legat de partea financiară sunt ok, nu am probleme. Am vorbit cu soția mea când am luat decizia și m-a sprijinit.", a dezvăluit Cosmin Seleși.

Ce exemplu vrea să-i dea Cosmin Seleși copilului său

Fostul prezentator TV a vorbit și despre viață de tată. Acesta își dorește să nu-i impună nicio limită băiatului său și să-l ajute să cunoască cât mai multe țări străine. Mai mult, dacă cel mic își va dori să studieze peste hotare, vedeta nu se va impune nicio clipă.

"Arată-le celor mici ce posibilități sunt în lumea asta, pentru că noi nu am avut șansa. Pe mine tata când am fost mic m-a dus o dată la Chișinău, atât. Arată-le celor mici ce au, trebuie să lăsăm copiii să aleagă. Eu îi ofer copilului meu o altă experiență, să cunoască oameni, lumea. Nu trebuie să îi limităm. Avem o țară frumoasă, dar toți au o țară frumoasă.", a continuat acesta.

Mălina și Alin Gabor, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi: "A fost totul foarte spontan"

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel