Cosmin Seleși a dezvăluit cu ce se ocupă, după ce a plecat din televiziune. Vedeta și-a schimbat radical domeniul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cosmin Seleși, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cosmin Seleși, Instagram

Cosmin Seleși s-a retras din lumina reflectoarelor, iar acum a decis să activeze într-un domeniu cu totul diferit.

Cosmin Seleși a fost prezent, pentru mulți ani, pe micile ecrane, ultimul show care i-a adus celebritatea fiind "Te cunosc de undeva", de pe Antena 1, unde a prezentat alături de Alina Pușcaș. Îndrăgitul om de televiziune a decis însă să nu mai facă parte din noul sezon, ce a început acum câteva săptămâni, la mijloc speculându-se că ar fi fost vorba de neînțelegeri materiale. Acum, vedeta a dezvăluit că face ceva cu totul diferit, față de cum și-a obișnuit publicul.

„Cântăm la nunți, petreceri și cumetrii. Iar rețeta propusă de noi chiar funcționează. Suntem 11 în total, cu mine în formație completă. Nu a fost ușor să-mi găsesc partenerii, din diverse motive și pretenții, de ambele părți. Mă bucur însă că am reușit să-mi duc la capăt acest proiect, la care lucrez de nouă sau zece ani

Am mizat aproape totul pe muzica românească a anilor `80, `90 și 2000. Am crezut că muzica asta poate spune și tinerei generații și am reușit să câștig pariul cu mine însumi.”, afirmă Cosmin Seleși pentru playtech.ro.

"În mare e vorba despre zeci de piese clasice"

Fostul om de televiziune spune că a ales pentru repertoriul trupei sale melodiile care îi sunt extrem de dragi și i-au rămas la inimă, de-a lungul timpului.

"Pe alocuri am și reorchestrate unele piese, cu ajutorul celor din Cosmin Seleși Orchestra, dar în mare e vorba despre zeci de piese clasice care îmi sunt la fel de dragi ca atunci când le-am auzit prima dată.

Vă spun sincer că nimic nu ne dă mai mult măsura lucrului pe care-l facem decât atunci când ne întâlnim cu declarații spontane, de tipul sau ceva de genul.", a mai adăugat acesta. 

Ce melodii nu lipsesc din repertoriul trupei lui Cosmin Seleși

„Din lista noastră de melodii nu lipsesc o serie de șlagăre cu un impact formidabil de mare și astăzi. Avem, spre exemplu, „E bine, bine, e foarte bine”, cântecul Mirabelei Dauer, „O portocală”, cântată în original de Anda Călugăreanu, „Ani de liceu”, cu Stela Enache, „Hai vino iar în gara noastră mică!”, a lui Gabriel Dorobanțu sau „Noapte albastră” a celuilalt Gabriel, Cotabiță. Nu puteau lipsi nici celebra „Trecea fanfara militară”, a lui Dan Spătaru. Sau „Strada Popa Nan” și „Adio, deci pe curând”, a celor de la Pasărea Colibri. Cu toate acestea construim o atmosferă deosebită!”, a mai dezvăluit Cosmin Seleși.

Cosmin Seleși a avut de pierdut din cauza pandemiei

„Acum doi ani, cu pandemia asta, am avut vreo 20 de evenimente anulate. În prezent, am reușit să găsim aproape 25 de evenimente la care vom cânta anul acesta. Și nu suntem nici măcar la jumătatea anului. Fiindcă muzica noastră e valabilă oricând. Și vara, și toamna, și iarna! Oricând!”, a încheiat acesta seria dezvăluirilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel