Cosmin Natanticu, despre greșelile făcute în cadrul competiției Asia Express: „N-am ascultat de ea”

Data actualizării: | Data publicării:
Cosmin și Eliza Natanticu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cosmin și Eliza Natanticu, sursa foto Instagram

Cosmin Natanticu a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în cadrul competiției Asia Express. 

Eliza și Cosmin Natanticu sunt unul dintre cele mai puternice echipe din show-ul Asia Express. Cei doi sunt foarte ambițioși și își doresc mult să ajungă pe primul loc în competiție. 


Cosmin Natanticu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și a mers în emisiunea iUmor unde a făcut un număr de stand-up care a stârnit amuzamentul tuturor. 


Actorul a dezvăluit că principala întrebare pe care o primește de când s-a întors din Asia Express este cine a câștigat competiția de la Antena 1. Cosmin Natanticu a dezvăluit, spre amuzamentul tuturor care au fost cele două greșeli pe care le-a făcut atunci când a ales să plece în aventura vieții lui.


„Două mari greșeli am făcut când m-am hotărât să merg în Asia Express. Unul a fost că am plecat cu soția și al doilea a fost că n-am ascultat de ea când mi-a spus să ne pregătim și să învăț engleza.Sunt praf, nu știu nicio limbă străină. Ea a vrut să fie mai catolică decât Papa, știa că mergem în prima țară în Turcia și s-a apucat să învețe turca. Nebuna”, a povestit Cosmin Natanticu la Antena 1.

Eliza și Cosmin Natanticu, la un pas de despărțire din cauza unui show TV: „Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă”


Eliza a mers în emisiunea Xtra Night Show unde a vorbit despre relația cu Cosmin Natanticu și cumpăna prin care au trecut în urmă cu mai mult. 


Cosmin Natanticu a participat în emisiunea Ferma de la Pro TV, acolo unde a petrecut mai multe luni departe de iubita lui, Eliza. Vedeta spune că actorul s-a întors foarte schimat după acea experiență și au fost la un pas de despărțire. 


”Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a spus Eliza Natanticu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 

Citește și: Cătălin Botezatu, avere estimată la 100 de milioane de euro: „Am peste 200 de angajați”
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel