Coșmarul prin care a trecut Titi Aur având Covid-19. Mesajul său pentru cei care neagă boala

Data publicării:
Titi Aur, foto Facebook.
Descriere foto: Titi Aur, foto Facebook.

Pilotul de raliu Titi Aur a vorbit despre zilele petrecute în spital ca urmare a infectării cu coronavirus, într-un interviu  pentru DC NEWS.

„M-am infectat la final de martie. La început am avut anumite simptome, cum ar fi temperatură, stare de rău. Duminică, pe 28 martie, am fost la spitalul din Bârlad fiindcă acolo eram la acel moment și am fost declarat oficial bolnav de Covid-19”, a transmis Titi Aur despre începutul bolii.

Plămânul fusese afectat 30% în doar trei zile


„Luni, marți și miercuri am stat acasă pentru că am făcut alte analize atunci seara la spital, iar plămânii erau întregi, erau sănătoși. Am avut stare de rău ca o gripă, cu temperatură și frisoane în cele trei zile, până le 31 martie. Pe 1 aprilie, joi dimineață, am avut prima senzație de lipsă de aer.

M-am dus la spital, tot acolo, fiindcă am intrat în carantină în Bârlad. Plămânul era deja afectat 30%, foarte mult pentru doar trei zile. Atunci m-am internat și am început tratament intensiv. După două zile, adică pe 3 aprilie, deja nu mai puteam respira fără mască. Am ajuns să stau cu două surse de oxigen. Am atins 28 de litri de oxigen pe minut, ceea ce este foarte mult. Nu am putut să stau deloc fără oxigen suplimentar timp de 6 zile”, a spus Titi Aur pentru DC News.

12 zile de spital, aproape internarea de terapie intensivă

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel