Coșmarul prin care a trecut Andreea Antonescu pe când era doar o copilă: „A intrat peste mine în casă, cu un cuțit”

Data publicării:
Andreea Antonescu, foto ProTV
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto ProTV

Andreea Antonescu s-a temut pentru viața ei și spune că a trăit un coșmar. Vedeta a fost agresată și terorizată în propria casă. 

Andreea Antonescu a trecut prin clipe grele chiar în perioada în care se bucura de succesul răsunător al trupei Andre. Vedeta și-a deschis sufletul și a amintit de un incident traumatizant. 


Aceasta era urmărită și amenințată de un bărbat care i-a dat foc la ușă, la garaj și la mașină. Ba mai mult într-o zi acesta a reușit să intre peste ea în casă și să o amenințe cu un cuțit. La vremea aceea, bruneta era doar o adolescentă și a avut noroc că în casă cu ea se afla și fostul ei iubit. 


Cazul a fost mediatizat la acea vreme și Andreea a cerut ajutorul Poliției. Dar nu aveau ce să îi facă mai mult decât să îl amendeze. 


„Am avut probleme cu un nebun care a venit, mi-a dat foc la ușa de la intrare, mi-a dat foc la garaj, mi-a dat foc la mașină, îl amenința pe fratele meu, ne suna în fiecare seară la interfon. Ne amenința în ultimul hal. A intrat într-o dimineață peste mine în casă, cu un cuțit. Norocul meu a fost că era și fostul meu iubit în casă.


M-am dus la poliție, m-am dus la știri, m-am dus peste tot, dar legile nu erau favorabile. Pe atunci se dădea o amendă pe care nebunu mi-o punea tot mie în poștă, să i-o plătesc. Într-un final am scăpat de el”, a spus Andreea Antonescu, invitată la podcast-ul cu Mincu și Maria Popovici.


Andreea Antonescu, despre o posibilă împăcare cu Traian Spak: „Nu și-a dorit acest divorț”


Andreea Antonescu și Traian Spak anunțau în urmă cu doi ani de zile, divorțul. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate din cauza distanței. Chiar dacă Traian Spak și-ar dori să se împace, Andreea este sigură de decizia pe care a luat-o și nu vrea să dea înapoi. 


„Nu doar una singură (n.red. discuții privind împăcarea), însă toate proiectele pe care le am mă țin în continuare în România. Cât despre el, este în continuare în Statele Unite și nu se gândește la întoarcerea în țară, lucru care este principalul inconvenient. Eu am viața în România, el în America”, a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel