Corul Regal a luat Golden Buzz în ultima secundă. Artiștii i-au ridicat în picioare pe jurați și i-au făcut să danseze

Data publicării:
 Corul Regal. Captură video: YouTube/Românii au talent
Descriere foto: Corul Regal. Captură video: YouTube/Românii au talent

Corul Regal are o istorie recentă, dar fructuoasă. Format din 24 membri, majoritatea având între 20-35 de ani, Corul Regal se află sub „parafa” Casei Regale din România.

„Noi suntem Corul Regal. Suntem absolvenți și studenți ai Universității Naționale din București.

Suntem sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Prinicpele Radu al României și suntem decorați de către Majestatea Sa Principesa Margareta a României.

Ideea a pornit de la studenții de la Conservatorul din București. Am propus proiectul Casei Regale și suntem onorați că au acceptat. Am avut ocazia să ne întâlnim cu întreaga familie regală, inclusiv cu Regele Mihai. Am avut extrem de multe momente emoționante împreună cu familia regală”, a spus coordonatorul Corului Regal.

Reacția juriului

Pentru că a vrut să schimbe puțin nota în care își desfășurau evenimentele, Corul Regal a abordat o piesă modernă și energică. Acesta a reușit să ridice în picioare atât juriul, cât și spectatorii din sală.

„M-am simțit ca la Finala Superbowl! Ați făcut ceva ce oricum mintea nu percepea. „Corul Regal”, păi când am auzit îmi spuneam „Ce mai cântă iar? Doina?”. Acum îmi dau seama că m-am înșelat amarnic și îmi cer scuze întregii echipe. Voi nu mai sunteți Corul Regal, voi de acum sunteți Corul Fenomenal”, a spus Mihai Bobonete.

 

„Corul a avut niște muzicieni fenomenali în spate. Chiar dacă au stat retrași acolo, ei au făcut o mare diferență. A fost chiar ca la marile petreceri. Eu am și sperat că zic 1,2,3,4 și o luăm de la capăt. Dacă nu mai aveați suflu, făceam rost de 2 butelii de oxigen”, a precizat și Andi Moisescu.

 

„E clar că avem în fața noastră niște profesioniști”, a spus și Andra. 

În cele din urmă, deși credeau că părăsesc sala fără Golden Buzz, Pavel Bartoș a apăsat butonul de aur.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel