Cornelia Rednic, despre regimul care a ajutat-o să slăbească peste 30 de kilograme. Cum a reușit să-și schimbe viața radical

Data publicării:
Cornelia Rednic, foto instagram
Descriere foto: Cornelia Rednic, foto instagram

Cornelia Rednic a dezvăluit secretul unui corp perfect. Artista a reușit să scape de kilogramele în plus.

Cornelia Rednic este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. De-a lungul timpului, artista a trecut prin numeroase transformări și multe femei s-au întrebat cum reușește să se mențină în cea mai bună formă a ei. Recent, Cornelia Rednic a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus, dar și cum a ajutat-o divinitatea să facă față tuturor provocărilor.

“Am ales să dau la o parte orice fel de gând negativ”

“Foarte multă lume îmi zice că arăt bine. Îmi place, îmi cade bine când îmi spun oamenii că sunt frumoasă, că am o energie bună, că se simt bine în jurul meu. Am ales să dau la o parte orice fel de gând negativ.

iața îți oferă tot felul de situații. Am ales să răspund cu bine la absolut orice situație, să fiu așa cum mi-aș dori ca toți ceilalți să fie cu mine”, spune Cornelia Rednic, pentru FANATIK.

 

Cornelia Rednic a declarat că a redus mâncarea și încearcă să se abțină de la toate bunătățile.

“Aș vrea eu (n.r. să țină reguli la mâncare). Eu am predispoziție spre îngrășare. Mi-aș dori să nu se mai audă că am slăbit și am ajuns în spital. Niciodată nu am ajuns în spital. Da, am făcut o foame prin 1998, atunci mi s-a slăbit puțin organismul. (…) Nu mănânc foarte mult. Tot eu trebuie să mă autoeduc. Eu sunt o gurmandă. Pentru mine este o plăcere tot ce e legat de mâncare. Fac mâncare cu o bucurie și cu un drag de nu se poate”, declară Cornelia Rednic pentru sursa citată.

 

Cornelia Rednica mărturisit că nu iese niciodată din casă nearanjată. Artista ține foarte mult la  felul în care arată și, deși timpul este limitat și este foarte ocupată, întotdeauna găsește câte o portiță pentru a se aranja.

 

Citește și: Olivia Steer, ritualul ciudat pe care îl practică pentru a întârzia procesul de îmbătrânire. Durează între 7 și 21 de zile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel