Cornel Păsat și soția sa, la un pas de despărțire. Perioada neagră din relația celor doi: „A durat 7 ani de zile, din doctor în doctor și intervenții”

Cornel Păsat și soția sa au vorbit deschis despre perioada neagră din relația lor, când, din cauza unor frustrări acumulate, au ajuns la un pas de despărțire. 

Cornel Păsat și soția sa, Bianca, au așteptat 7 ani ca să devină părinți. Cei doi mărturisesc că toată așteptarea, dar și procesul anevoios de a încerca să afle care era problema, le-a sabotat relația, ajungând să nu se mai înțeleagă deloc. 


„La momentul respectiv ne certam foarte mult. Nu aveam nimic concret. Ca să îl facem pe Dryas a durat 7 ani de zile din doctor în doctor și intervenții. Faptul că nu reușeam să rămân însărcinată neavând nicio problemă, e frustrant. Cumva, cred că orice relație trebuie să ajungă și la nivelul ăsta de a avea copil. Ok, faci lucruri, ieși, te distrezi, vacanțe, petreceri, dar la un moment dat relația trebuie să treacă la un alt nivel, iar noi numai treceam la nivelul respectiv.

Cumva, cred că ne și plictisisem unul de celălalt, pentru că deja experimentasem tot ce înseamnă relație”, a declarat Bianca Păsat în emisiunea WowNews de la Wowbiz. 

Cornel Păsat s-a temut că nu va putea fi prea mult timp alături de copilul său


Pe de altă parte, Cornel Păsat era măcinat de gânduri negre. El și-a pierdut tatăl când avea 19 ani și cel mai mare coșmar al său ar fi ca fiul său să crească fără el. 

„Eu mă gândeam că timpul trece. Era o luptă cu timpul în psihicul meu, era o frustrare imensă. Voiam să fiu cât mai în putere pentru fiul meu când va avea nevoie de sfaturi. Eu mi-am pierdut tatăl devreme, undeva la 19 ani. Tata avea undeva la 45 de ani și când am avut cel mai mult nevoie de sfaturi și sprijin nu am avut de la cine să cer.

A fost foarte greu. Nu îmi doresc să i se întâmple asta copilului meu.”, a declarat și Cornel Păsat. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bianca Pasat (@biancapasat)


Cum s-au cunoscut cei doi

 

"M-a atras capacitatea ei de a fi alături de un om și de a învățat repede(...) Eu făceam videoclip pentru Pepe, în 2002. Aveam nevoie de o fată, un coleg de-al meu mi-a adus-o pe Bianca. Avea alură de gimnastă, i-am arătat câțiva pași și imediat a executat. Pentru mine a fost un șoc.  Capacitatea de a memora și a executa și a avea coordonarea atât de rapidă să înveți 4x8 mi s-a părut WOW. Un om care dansează ani de zile, ajunge greu la performanța asta. Ea a luat castingul la mine din prima.(...) Ghinionul a făcut să-mi rupt glezna și eram în recuperare și Bianca se ocupa de recuperare.  Stătea câte o oră cu glezna mea", a povestit Cornel Păsat. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 27 aug 2023, 15:28 | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience