Cornel Nicoară a MURIT. Contextul CIUDAT în care a fost găsit fără suflare, ANUNȚUL autorităților. "S-a tras cortina peste încă o stea"

Data publicării:
Cornel Nicoară, foto Facebook/ Teatrul Tineretului Piatra Neamt
Descriere foto: Cornel Nicoară, foto Facebook/ Teatrul Tineretului Piatra Neamt

Actorul Cornel Nicoară a murit.

Cornel Nicoară a fost unul dintre cei mai apreciați actori din România, cel care a dat viață mai multor personaje precum Ştefan cel Mare din "Apus de Soare", Wangel din "Femeia mării", de Henrik Ibsen, Nero în "Britanicus" al lui Jean Racine, Moşul din "Matca" lui Marin Sorescu. 

Actorul Cornel Nicoară, fostul director al Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț, a murit joi dimineață, la vârsta 83 de ani, potrivit DC News. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Teatrului Tineretului.

"Cale luminoasă, domnule CORNEL NICOARĂ!

Echipa Teatrului Tineretului îşi exprimă regretul pentru trecerea la cele veşnice a renumitului actor CORNEL NICOARĂ, director al acestei instituții între martie 1986 – ianuarie 1989, respectiv septembrie 2001 – mai 2006. Născut pe 20 octombrie 1938 la Câmpia Turzii, a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în 1965 la clasa profesorului Moni Ghelerter, fiind repartizat în același an la TT. Numele său este consonant cu o perioadă de peste 30 de ani din istoria TT.

Contextul ciudat în care a fost găsit mort Cornel Nicoară

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel