Cornel Ilie îi face praf pe actorii din „Romina, VTM”: „Ăla e film, cu maneliști? O tâmpenie, o porcărie!”

Data publicării:
Cornel Ilie, Romina VTM, sursa foto Instagram, colaj Spectacola
Descriere foto: Cornel Ilie, Romina VTM, sursa foto Instagram, colaj Spectacola

Cornel Ilie și-a expus părerea cu privire la cele mai recente filme românești lansate pe piață.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a vorbit despre succesul pe care producțiile cinematografice românești îl au în ultima perioadă. Chiar dacă recunoaște faptul că încă nu a apucat să vizioneze cele mai cerute filme din sălile de cinema, artistul spune totuși de bine despre „Teambuilding” și „Ramon”. Când vine însă vorba despre „Romina, VTM”, film în care actorii sunt reprezentați de diferiți artiști din domenii muzicale diferite, precum trap, manele sau pop, Cornel Ilie cataloghează direct producția ca fiind o „tâmpenie”. Cântărețul critică aspru decizia producătorilor de a face un film cu „maneliști”, în ciuda succesului răsunător de care această ecranizare s-a bucurat încă de la debut.

„Adevărul e că nu am mai ieșit de mult la un film. Acum am zis să văd filmul Cristinei, care sper să mă surprindă, deși este un film de dragoste. Nu sunt eu prea romantic de felul meu, dar chiar și la vârsta noastră mai credem în dragoste.

E bine că ies filme românești și că lumea merge să se uite la ele. Nu am văzut nici Teambuilding, nici Ramon, dar bănuiesc că sunt niște filme ok. Despre Romina VTM acum vă aud! Dacă-mi spuneți că joacă maneliști în film sau Nicole Cherry, ce pot să mai zic eu?!

Nu aș merge în viața mea să văd așa ceva! Păi, ăla e film, cu maneliști?! Poate să fie succes de box-office, dar e clar că e o tâmpenie, o porcărie! Mai mult nu mai am ce zice! Nu mă întrebați de așa ceva!” , a declarat scurt și la obiect Cornel Ilie , solistul trupei Vunk, în exclusivitate pentru Click!.

Te poate interesa și: Pavel Bartoș, la un pas să fie călcat de mașină, în timpul filmărilor pentru „Ramon”: „Ce a fost în capul meu?”

 

Ce spune Florin Călinescu despre aceste filme românești

Spre deosebire de vocalistul Vunk, care laudă doar câteva dintre ultimele producții românești în materie de film, Florin Călinescu spune că toate acestea au un rol bine definit. Fostul om de televiziune se declară a fi fericit datorită faptului că aceste ecranizări și-au îndeplinit scopul principal: să ducă oamenii în sălile de cinema. 

„Toate aceste producții sunt necesare, de la Teambuilding la Romina, la Taximetriști, pentru că duc lumea acolo, la cinematograf. Și pentru asta, jos pălăria. Mai sunt importante pentru că și-au pus bănuții lor în joc, nu CNC, nu pile, nu șmecherii, nu jurii aranjate. Respectul meu pentru oamenii care-și pun banii lor, care-și fac filmele pe munca lor, pe timpul lor”, a declarat Florin Călinescu în cadrul podcastului realizat de George Buhnici, potrivit unica

Citește și: Pavel Bartoş: ''Ramon'' - un om simplu în faţa unor situaţii colosale; întâmplări haioase, pline de acţiune

 

„Faptul că reușesc să aducă publicul la cinema e cel mai important”

Și Pavel Bartoș susține ideea lansată de Florin Călinescu. Chiar dacă unele dintre filme au fost criticate destul de dur, stârnind mai multe controverse, este important că au dat lovitura în cinematografe, susține actorul

„Au fost și critici la adresa Teambuilding așa este, dar eu, unul, mă bucur că au apărut filmele astea acum! Asta dovedește că publicul românesc vrea să audă filme în limba română, vrea să râdă în limba română, să plângă, vrea să suspine. Aici ține doar de noi, trebuie să facem ca publicului să-i placă filmul românesc! Felicitări celor din Teambuliding, din Mirciulică, din Romina VTM și ce filme s-au mai lansat acum. Faptul că reușesc să aducă publicul la cinema asta e cel mai important. Dar e adevărat că de aici se vor cerne. Se va vedea cine are valoare și cine nu.

E bine totuși că au revenit oamenii în cinematografe, pentru că după pandemie asta a fost cea mai proastă revenire, revenirea la cinema. Deci lumea vrea să se bucure, e de bine!”, a declarat Pavel Bartoș, pentru Click!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel