Cornel Ilie dă cărțile pe față despre Lidia: „Parcă ne cunoaștem de o viață”

Data publicării:
Cornel Ilie și Lidia Buble, Captură foto Videoclip „Vino, du-te”
Descriere foto: Cornel Ilie și Lidia Buble, Captură foto Videoclip „Vino, du-te”

Colaborarea de la piesa „Vino, du-te” i-a pus pe Cornel Ilie și pe Lidia Buble în vizorul publicului, altfel decât și-au imaginat. Solistul de la trupa Vunk a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre ce este între el și  fosta iubită a lui Răzvan Simion. 

Au scos împreună o superbă piesă de dragoste, care vine imediat după divorțul lui Cornel Ilie de soția sa, dar și după despărțirea Lidiei Buble de Răzvan Simion. Apropierea lor din videoclip a pus paie pe foc în ochii publicului, care i-a tradus ca îndrăgostiți. 

 

 Toată lumea a bănuit că videoclipul este, de fapt, o transcriere a realității și că cei doi artiști trăiesc o poveste de iubire. 

 

„Nu am ce să ascund. Mi se pare fascinant și distractiv faptul că oamenii chiar iau în serios ideea că eu și Lidia am putea să formăm un cuplu. Spun că este fascinant pentru că înseamnă că ne-am făcut treaba extraordinar de bine filmând clipul așa cum l-am filmat. Ceea ce este adevărat este că există o chimie foarte bună între noi, dar este chimia a doi oameni care, pur și simplu, sunt Gemeni nu doar ca zodie, dar parcă suntem gemeni ca frați. Parcă ne cunoaștem de o viață și ne-am conectat foarte ușor. Dar faptul că oamenii chiar încep să-și pună întrebări pornind de la clip, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine. Iar asta mă bucură și mai tare pentru că nu este vorba doar că oamenii își pun întrebări în legătură cu asocierea muzicală, ci cu imaginile videoclipului. Înseamnă că am jucat bine și înseamnă că pot mai mult de atât în actorie. (...) Contextul în care noi am lansat cântecul – la o lună după ce eu am anunțat divorțul și la o perioadă după ce și Lidia anunțase că nu mai este într-o relație, poate că explică de ce s-a interpretat așa. Îmi pare rău că a picat ea la mijloc”, a declarat Cornel Ilie într-un interviu acordat jurnalistei Eveline Păuna pentru secțiunea „Marile întâlniri” de pe blogul acesteia. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel